17/02/2013

Kukkarot ja puolen vuoden ompelut

Vanha kukkaro meni rikki ja tilapäisesti lainasin tyttären pientä kolikkokukkaroa. Ensin tein tuon vasemman puoleisen, päällisenä retroa vahakangasta. En tykännyt, joten päällinen vaihtoon. No sitten miellytti jo silmää, mutta kyllä se vaan on liian iso itselleni. Sitten uusiksi vähän pienemmällä kaavalla. Siinäkin vähän meni mönkään, mutta sain pelastettua ja on nyt ihan kelpo kukkaro. Kukkaroihin käytin kahta tutoriaalia isompi tehty ihan tutoriaalin mittojen ja ohjeiden mukaisesti, pienempi sitten yhdistelmä isompaa ja tätä.Sitten kaksi puoli vuotta kestänyttä ompelusta. Nämä housut ja sydänhupparin leikkasin alkusyksystä, silloin kun saumuri oli huollossa. Ompelussa sitten vähän kesti... Onneksi olin leikannut tosi reiluilla kasvunvaralla, kaavat muokattuja Ottobren kaavoja. 

Nyt mielessä pyörii mekot. Kesä kaipuu.

8 comments:

 1. Voi ihana tuo huppari! Ja vitsit, että olet saanut väkertää noita kukkaroita! :)

  ReplyDelete
 2. Mie haluun sun lopsan kaavan :) Ihania ja tuo takki...

  ReplyDelete
 3. Aivan mahtava lompakko, jos vain uskaltais kokeilla itsekin!!!

  ReplyDelete
 4. Hyviltähän nuo kukkarot näyttää :) Pikku näpertäminen on välillä ihanaa, mutta sen vastapainoksi on ihana surautella saumurilla menemään jotain ihan muuta.

  ReplyDelete
 5. Tollasen kukkaron vois itekin tehdä. Näyttää tosi kivalle! Tossa takissa on tosi kiva malli... Vois toimia aikuisellakin :)

  ReplyDelete
 6. Mulla on Villapata kiehuu-blogista hankittu vanha kukkaro, joka on jo niin rakastettu, että kolikot tippuu kyydistä. Uutta olis tarpeen näperrellä, mutta se ryhtyminen!! Tosi kivat kukkarot oot tehnyt.

  ReplyDelete
 7. Todella söpö huppari ja hienot kukkarot!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!