29/01/2013

Vesiputous

Joka tyypin kaavakirjan kaavalla tehty vesiputouspääntiepaita holkkihihoilla. En usko että kaava pääsee toista kertaa käyttöön. Seuraavaksi kokeilen Ottobren vesiputouspääntietä, jos toimis paremmin, kunhan taas löytyy hyvin lasekutuva trikoo. Kyllä tästä ihan pidettävän sai, mut muutama asia mättää. 


Kangas on Marimekkoa. 


5 comments:

 1. Hieno! Mun mielestä kyllä näyttää oikein nätiltä. Munki on pitäny jo kauan aikaa kokeilla tollasta pääntietä. ...Ja itseasiassa mulla on tuota samaa kangasta ja ollut samanmoisia ajatuksia siitä juurikin sen laskeutuvuuden vuoksi :) Pitänee nyt kevääksi tehdä...

  ReplyDelete
 2. Ihana paita! Mä olen etsinyt kans tuollaista vesiputous-kaavaa. Missä Ottobressa sellainen olisi? T:Minna T.

  ReplyDelete
  Replies
  1. 2/2009 on paita ja mekko jossa sama pääntie. Sen itseasiassa jo piirsinkin, sit huomasin joka tyypin kaavan ja teinkin sillä. Ja joutui sit taas soveltaan. :S

   Delete
 3. Hienoltahan tämä näyttää :) Minäkin tein tässä pari (?) kuukautta sitten vesiputous paidan, kaavan löysin täältä: http://morningbymorningproductions.blogspot.ca/2012/03/draping-tutorial-of-sorts.html Joutuihan tuotakin hieman muokkailemaan ja sisään ottamaan sivuista, mutta pidettävän sain kuitenkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos linkistä Maisku, pistin heti talteen! Ottobren kaava on hyvin samanlainen, tuo jokatyypin oli sellainen että etukappaleeseen lisättiin keskelle 'kiila', eikä olkapäitä siis rypytetty.

   Delete

Kiitos kommentistasi!