09/11/2012

Sienijumpsuit

Ja taas jumpsuit, tällä kertaa hiippahupulla. Sama 80-luvun kaava, kuin tässäkin. Vielä yksi jumpsuit on tekeillä ja sitten riittää tältä erää. Aiemmin ajattelin, että huppu on tosi epäkäytännöllinen sisävaatteessa, mutta kun tekee hupusta riittävän napakan se mahtuu ulos lähtiessä villamyssyn alle, eikä tarvitse kypärämyssyä laittaa lainkaan. 


Tummanharmaa joustocollege Marimekolta. On muuten tosi hyvä kangas tällaiseen, sopivan ohutta ja pehmeää. Taskujen sienitrikoo kaverin tilkkujemmasta. 


Ekaa kertaa tein muuten ympyrätaskut. 

♥♥♥

A mushroom jumpsuit, same pattern as this one. I've got one more on the way and then I'm done with these (at least for now!). 

10 comments:

 1. Aivan ihana! Just munun mieleen. Voi olla että meillekin tällainen tulee toteutukseen

  ReplyDelete
 2. Vautsi mitkä taskut ja hieno haalari muutenkin! :)

  ReplyDelete
 3. Hyvin onnistuneet taskut ja muutenkin kiva jumpssu.

  ReplyDelete
 4. Oikein onnistunut, tykkään!

  ReplyDelete
 5. Ihana jumpsuit <3 mulla kans joku vanha kehuttu kaava... pitäisköhän kokeilla... tosin tulos ei varmasti tule olemaan näin hieno

  ReplyDelete
 6. Nuo taskuthan on ihan täydelliset! Mä en saa ikinä onnistumaan näitä - enkä jaksa myöskään purkaa joten olen jämähtänyt puoliympyröihin ;)

  ReplyDelete
 7. Kiitos, tää onnistui kyllä tosi hyvin omasta mielestäkin. Ja täytyy myöntää, että ihan eka tasku löysi tiensä roskiin. ;)

  ReplyDelete
 8. Ja puolikuut olisin tehnyt, mutta kun puku on sivusaumaton joten oli pakko kokeilla ympyröitä. :D

  ReplyDelete
 9. Todella onnistuneet taskut! Hieno jumpsuit!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!