25/09/2012

Lahjuksia ja pipopäitä

Veljentyttö täytti viisi ja hänelle tein keijuprinsessapipon. Aika hyvin onnistui applikointi vaikka vähän jännitti ohuelle toosi venyvälle viskoositrikoolle applikoida.   


Samaiseen osoitteeseen lähti pikkuveljelle yksi vuotislahjaksi Muraveinik-pipon. 


Siskonpojalla oli myös synttärit ja hänelle tein liikennemerkkicollegesta svetaritakin. Kangas oli aika jännää, kun kuvio oli painettu collegen nurjalle puolelle. Täytyy varmaan vaan myöntää itselle, että mä oon nyt sitten se tylsä täti, joka antaa aina pehmeitä paketteja. :D No täytyy kyllä sanoa, että niin lapset kuin heidän vanhempansa ovat ainakin tähän asti arvostaneet mun tekemiä lahjoja.  Ja vielä omien lasten pipot. Ekaa kertaa varmaan ikinä meidän lapset samistelee. Tähtipipot eri värisenä jokaiselle.  


♥♥♥

Some birthday presents for my niece and nephews. And our kids are wearing matching hats this autumn! Yes, I remember saying my kids will never wear matching clothes (but maybe it doesn't count since they're different colored?) 

8 comments:

 1. Ihana keijukainen! Mitä kangasta tuo kruunu on? Kyllä näin hienoja lahjoja on helppo arvostaa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! En oo ihan varma mitä kangasta se on. Tilkkulaatikosta löytyi, joskus oon ostanut Jättirätistä prinsessa ompeluksia varten.

   Delete
 2. Wautsi! Hienoa toi liikennemerkki, vaikka onkin oudosti tehty :) Ja noi pipot on kyllä ihan mahtava!!

  ReplyDelete
 3. Ai aika hyvin onnistui applikaatio! Tuohan on upea ja niin siististi tehty kuin vaan voi! Kivoja ompeluksia muutenkin :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos kauniista kommenteistanne! :D

  ReplyDelete
 5. Aivan ihana tuo kangas tuossa sinivalkosessa pipossa....

  ReplyDelete
 6. Ihana keijuprinsessa! Mahtava tuo liikennemerkkihupparikin!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!