20/08/2012

Minnie liivihame vol. 2 ja itsellekin jotain

Esikoinen sai valita yhden kankaan, kun tein tilausta Sampsukkaan ja ponitrikoon hän lopulta päätyi. Aika monta kangasta olisi kyllä halunnut, niin olis kyl äitikin... Tilasin kuitenkin vain 30cm ajatuksen Minnie liivihame. Alkuun tein tähänkin hihat, kuten tähän mekkoon, mutta tuli raskaan tuntuinen joten ratkoin ne irti ja laitin kanttausket, syksymmällä alle voikin laittaa pitkähihaisen. Lainkaan ei saisi kuvata tyttöä, joten tässä tällainen vastahakoisen tytön kuva.


Kankaassa vaivasi ponien tyhjät silmät, mutta kangastussilla sekin korjaantui. Tässä kuvassa näkyy ero. 


Ja sitten vielä itselle tunika, trikoo Eurokankaan palalaarista. Tuli ihanan syksyinen! Kaava muokattu Ottobren Pintuck-mekosta. 


9 comments:

 1. Nätti mekko! Tuo ponikangas on ihanaa, tulee niin oma lapsuus ja omat ponit mieleen. Ja noin se on vielä ihanampi, kun niillä on silmät ;)

  ReplyDelete
 2. Nätti mekko! Tuo ponikangas on ihanaa, tulee niin oma lapsuus ja omat ponit mieleen. Ja noin se on vielä ihanampi, kun niillä on silmät ;)

  ReplyDelete
 3. Ihan eri näköinen tuli kankaasta silmillä ;) Ja edelleen, tuo sun tunika on aivan ihana!

  ReplyDelete
 4. Mahtavan syksyinen tunika itsllesi!

  ReplyDelete
 5. Minulla jäi kangas tilaamatta juuri nuiden silmien takia, eipä käynyt mielen vieressäkään, että ne on noin korjattavissa :) ihana kangas nyt kun on ponilla silmät ;)

  ReplyDelete
 6. Kiitos kommenteista, kiva niitä on saada! :D

  ReplyDelete
 7. Aivan ihana tuo sinun tunika! Ja tytön mekko on kans kiva =)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!