11/05/2012

Pipopäitä

Kevät tuli ja lapset olivat kevätpipoja vailla. Olishan noita vanhojakin pipoja ollut, mutta kun jokunen viikko sitten niitä etsin, en vain löytänyt mistään. Aivan varmasti ne syksyllä vaatehuoneeseen laitin. No äkkiäkös sitä ompelee pipot muksuille pahimpaan hätään. Ja pussikin maagisesti löytyi pari päivää sitten (olin koko ajan erehtynyt ajattelemaan että siellä on jotain kankaita vailla hyllytilaa...)
  

Vauvalle halusin muraveinik pipon, kun suojaa niin hyvin niskaa ja korvia. Kaavaa jouduin pienentämään ja eka kokeilu olikin tuo ylläoleva. Pipo oli liian korkea niskasta ja ei yltänyt kiinni. Harmi, on aika söpö. Noh, pipo on nyt Roosa-nukella. 


Toisesta tulikin jo sitten varsin passeli. 


Isoveli sai kaupunkitrikoosta ihan vain perus neliöpipon. 


Ja isosisko kioskikisupipon.

Sellaista tällä kertaa, pika postaus vain. :) Ja juu, Cutie-blogista nappasin heti PicMonkey vinkin ja vääntelin näitä kuvia hetken. Hauskoja efektejä siellä sai kyllä tehtyä! 

♥♥♥

Apologies to my english readers, I'm struggling to get my posts published. I find time to sew, photograph what I've made and maybe upload them, but sitting down and writing something about them seems to be a bit much. But like they say a picture is more than a thousand words. ;)

1 comment:

Kiitos kommentistasi!