14/03/2012

Viime aikaisia ompeluksia...

Alkuraskaudesta jo sain päähäni että vauvalle on pakko saada puputrikoosta body. Tämä päällä kotiutui kotiinkin vaikka vähän reilu oli. Vauvan alla on viikonlopun ompeluseuran tuotos. Tosin viikonloppuna taisin sanoa, että tätä ei sitten blogata, sillä peitto ei todellakaan ole mikään taidonnäyte. En mm. käyttänyt mittanauhaa kertaakaan, joten palat ja saumat on vähän sinne tänne. Mut tarpeeseen tuli, kun vauva puklailee hirmusti, niin saa peittoja olla useampi kun pesuun joutaa niin usein.  Itselleni olen tehnyt muutaman imetystopin enemmän ja vähemmän onnistuen siinä. Ekasta tuli loistava malliltaan, mutta ei toimi käytännössä kun on puuvillatrikoota, jolloin luukun alareuna lörpsähtää käytössä. Seuraavissa paidoissa oli elastaania mukana, mutta jotain meni mallissa vikaan (sen siitä saa kun kankaita leikellessä/ommellessa tekee muutoksia eikä kirjaa niitä ylös). Alla paita #2 ja kyllä se nyt menettelee, ainakin siihen asti että jaksan taas kaavojen kanssa säätää, meinaan muutama kaunis kuviotrikoo odottaa imetystopiksi muuttumista. 


Seuraavaksi ompelulistalla on vauvalle bodyja ja isommille t-paitoja. Kaavat ja kankaat odottavat tuossa vieressä, josko huomenna jo ehtisi. Vauva onneksi viihtyy hyvin kantoliinassa ja olen useamman kerran ommellut vauva liinassa. Vähän kun vielä tulee ikää lisää niin voi nakata selän puolelle nukkumaan niin ei ole edes sen vertaa tiellä kuin nyt. Konstit on monet, mut ompelemaan on pakko päästä!

Mun tekemä! blogista sain tunnustuksen. Tunnustuksen mukana tuli tehtävä, mutta jätän sen nyt välistä, kun pitäisi olla jo nukkumassa ja tässä vaan kukun. Mutta kiitos tunnustuksesta, lämmittää aina mieltä!

1 comment:

  1. Ihana pupubody - ja voih, mikä suloinen otus sen sisällä! =) Imetystoppikin näyttää oikein passelilta.

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!