31/12/2011

Hyvää uutta vuotta 2012!

Tahdon toivottaa jokaiselle kävijälle oikein riemukasta ja värikästä uutta vuotta 2012! Samalla haluan kiittää teitä blogin kävijöitä kuluneesta vuodesta. On ollut mukava huomata miten moni täällä on käynyt ja jokainen jätetty kommentti on lämmittänyt mieltä. Postauksen kuvissa kuluneen vuoden väriloistoa.  


Ompelupöytä notkuu valmiiksi leikattuja vaatteita, mutta minulta puuttuu inspiraatio alkaa niitä hurruttelemaan kasaan. Syy siihen lienee se, että suurin osa on ihan perus housuja tai paitoja. Miksi niiden tekeminen välillä tökkii niin pahasti, vaikka tarvetta olisi jo!


Puikot tosin ovat heiluneet ahkerasti koko syksyn. Mutta ehkäpä jätän neulomusten ja niihin liittyvän 'salaisuuden' paljastamisen ensi vuoteen. ;)

♥♥♥

I want to wish all my readers a splendid new year 2012! I also want to thankyou for visiting and reading my blog. The collages show some of the things that I've made this year. How wonderfully colourful the year has been, hope to keep it up next year! 

4 comments:

  1. Ihanaa ja inspiroivaa uutta vuotta sinulle! Jumit on tuttuja täälläkin, mutta hetken lepo tekee ihmeitä ja taas jaksaa...

    ReplyDelete
  2. Hurjasti ihania juttuja olet saanut aikaan. Ne perusjutut on välillä niin turhauttavia tehdä, mutta sitten kun saa ne tehtyä, siitäkin tulee hyvä mieli. Inspiroivaa alkanutta vuotta!

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!