14/12/2011

Kaikkea pientä ja tarpeellista


Vähän kaikennäköistä pientä olen saanut aikaan viime aikoina, osa tosin sellaista jota ei vielä blogissa paljasteta. Mutta tässäpä pikaompelus itselleni, eli blossom-joustofroteesta pipo.


Kudoin (kun oikeasti minä kudon, enkä neulo puikoilla) myös itselleni nappisäärystimet. Tein myös aivan ihanan talvihameen itselleni ja mites kävikään ekassa pesussa? Kutistui ihan lapsen kokoiseksi! Villaa kankaassa ilmeisesti oli, mutta taisi olla enempi kiinni siitä kankaasta, se oli aika huokoista ja muutenkin vähän ihmeellisen vanuvaa ja venyvää. Onneksi ei ollut kallis kangas ja meinasin kyllä että haen sitä lisää ja esipesen oikein kunnolla, että kangas tiivistyy.Vaippapyykkiä ei meillä enää pestä, sillä kuopus tosiaan oppi kuivaksi samantien kun ruvettiin harjoittelemaan kunnolla, aiemmin kun ei halunnut lainkaan käydä potalla. Aamupäivisin lapset käyvät puistotoiminnassa ja varmuuden vuoksi tein pojalle harkkahousut puistoilua varten siltä varalta ettei pystykään pidättämään koko puistoiluaikaa. Leppäkerttu-pul on tilattu Kestovaippakaupasta, sisäpinta ja muutama kerros flanellia imuna. Flanellin taisin saada Minnalta joku aika sitten. Tämä oli varsinainen pikaompelus ja se näkyy kyllä kun livenä katsoo, mutta kuvaan sain kivasti aseteltua niin että pienet lipsahdukset ei näy, heh. 


Lisää tilkkuboksereita.
♥♥♥


A stretch-terry hat for myself which I absolutely love and it's nice and warm too. And the leg warmers are for me too. I made a perfect-fit winter skirt for myself, but unfortunately it shrunk in the wash to kids size. Argh, I was so annoyed! Thankfully the fabric wasn't very expensive and I'm thinking about getting some more and pre-washing it several times.


Ladybug trainer pants for my son. He doesn't use a nappy at all anymore, but he wears these trainer pants just in case when he's at the park. Also more boxers using scrap fabric. 

3 comments:

  1. Ihana pipo! Meillä ei ole toivoakaan vielä pottailusta, mutta onnea teille:)

    ReplyDelete
  2. Ihanat nuo nappisäärystimet :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!