17/10/2011

Töff töff

Töff töff kankaasta ompelin kuopukselle pitkähihaisen. Kangasta oli niin hintsusti että sai vähän taiteilla että sai kankaan riittämään hihoihin ja applikaation. Sen takia applikaation autotkin ajaa hiukan 'vinoon' ja näyttää että applikaatio olisi vinosti paidassa, no tekeepähän uniikimmaksi.Ensimmäistä kertaa yhdistin joustofroteeta ja interlockia. Tuli kyllä aikas kiva vaikka alkuun epäilin että on jotenkin hassu kun on niin erilaiset kankaat. Vaaleanturkoosi joustofrotee Piilo-kirppikseltä, resori Myllymuksuilta ja Töff töff muistaakseni Hanhelilta. Sitten vielä pieni kommellus: paidan valmistuttua puin sitä pojalle ja ihmettelin että mitä ihmettä paitahan rapisee. En edelleenkään tajua miten ihmeessä en huomannut kun applikoin tuota autoa kiinni, että renkaiden kohdalta en ollut repinyt paperia irti! Sujuvasti olin tikannut sinne väliin siis liimat papereineen! Hiukan ratkoin tikkausta ja sain paperit pois ja ei kun uudestaan tikkaamaan. Sattuuhan sitä.

 

Olen tykästynyt Muraveinik-pipokaavaan, koettakaa kestää tässä vielä yksi. Sisällä samaista vaaleanturkoosia joustofroteeta kuin paidassakin. Alunperin piti laittaa pul kangas korvien suojaksi, mutta unohdin sen ihan tyystin ompeluvaiheessa...


Aviatrix-myssy siskon toiselle pojalle 1-vuotis synttärilahjaksi. Lanka taisi olla Reggae Ombre.


Ja sitten vielä pul-hanskat osin kierrätyskankaista. Pulin leikkasin vanhoista huonosti istuvista/vuotavista vaipoista. Sisällä bambujoustista. Kaavaa tarttis kyllä muokata, kun ei nämä kovin hyvin istu. Motivaatio on vain aika nollassa, kun tuo pulin ompelu on niin hermoja raastavaa! Ostinkin jo muutamat hanskat kaupasta, kun en usko että itse saan aikaan kovin nopeasti ja nythän niitä hanskoja tarvitaankin jo!100 lukijaa täyttyi ja pohdin vielä hetken mitä arvontaan tulee palkninoksi.

♥♥♥


I love this "Toff toff" fabric! The shirt is for my son and the hat for my nephew, who was a bit jealous of his little brothers yellow vehicle beanie that I blogged recently. There was just enough fabric left over for the shirt, but because there really wasn't any to spare the applique looks like it's crooked, because of the way I had to cut the fabric. It's also the first time that I've combined two completely different types of fabric: interlock and stretchy terry. I like the end result.


I also love the aviatrix-pattern! This one I knitted with Reggae Ombre merinowool and was my nephews 1-year birthday present. 

And a pair of PUL-gloves. The PUL is from old nappies which leaked/weren't a good fit. The pattern needs some tweaking as these don't fit well. Although sewing PUL is so incredibly annoying that I don't know if I'll get around to it to be honest. I think it'll just give me more gray hairs (yes, I mean more for real!)


100 followers, yay! I'll organise the giveaway as soon as I figure out what the prize is!

6 comments:

 1. Ihana villamyssy, mistä löytyis aikaa kutoa...

  ReplyDelete
 2. Iloinen tuo paita! Ja ihanat myssyt! Varsinkin tuo aviatix on niin kaunis.

  ReplyDelete
 3. Hienoja! t. Elina

  ReplyDelete
 4. Kipaises hakemassa haaste mun blogista! :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!