11/10/2011

Juhlakampetta

Lokakuun lopussa on veljenpojan ristiäiset. Ne muutamat juhlavaatteet mitä lapsilla on, ovat ihan liian pieniä jo. Kuopukselle valmistui juhliin slipoveri ja vakosamettihousut. Ja ajatelkaapas, ristiäisiin on vielä kolme viikkoa aikaa! Ei todellakaan jäänyt viime tippaan tällä kertaa.


Tilasin Hanhelilta limeä vakosamettia, josta ajattelin itselleni puolihametta, mutta se olikin itselleni vähän liian kirkas. Mutta juuri sopivan pirteää pojan housuihin! Housut valmistui Ottobre 1/09 Taku-pellavahousut kaavalla. Vakosamettia ei ollut riittävästi, joten tein poikkileikkaukset polvien alapuolelle. Pituutta näissä on runsaasti, mutta niin oli tarkoituskin, aina voi lahkeita vähän kääntää. 


Slipoverin kangas on Eurokankaasta ja sitäkään ei ollut ihan riittävästi 92cm slipoveriin, joten pituutta sain hiukan lisää helmaresorilla. Mutta itseasiassa minusta on nätimpi noin ja ei ainakaan helma sitten venähdä vaikka käyttäjä vähän venytteliskin helmaa. Kaava Ottobre 6/07.

Lukijoitakin on jo yhtä vaille 100! Ehkä se on sitten arvonnan paikka kunhan sata täyttyy. Täytyykin miettiä mikä voisi olla palkintona.

♥♥♥


My nephews christening is at the end of the month. So here's a vest and corduroy trousers for my son. And just think these are ready even though the christening is three weeks away. I'm quite proud of myself for not having left this to the last minute! The trousers are quite long, but at least they'll fit longer! I didn't have enough of either fabric so I had to make a seam under the knee and add the ribknit to the bottom of the vest. But I think it looks better this way anyway!

I've got 99 followers! I think I'll be having a giveaway once my blog has 100 followers. :D


3 comments:

  1. Kivan näköinen setti! Minusta tuo slipari on juuri parempi tuolla helmaresorilla.

    ReplyDelete
  2. Kiva slipoveri, minulla itsellänikin pyörii kaapissa vastaavaa vaal.pun kangasta ja olen miettinyt, että slipoveriin sen käytän. Tuli käytettyä tai ei, mutta ihan slipoveri kankaalta näyttää :)

    ReplyDelete
  3. Tosi kiva setti. Tuo on tosiaan aika kirkasta mutta sopii pienen pojan housuihin mainiosti. Tuo slipoveri on ihana. Täytyy pistää korvan taakse, jos joskus tulee tarvetta. :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!