23/09/2011

Mahdoton kuvattava

Yritin saada näistä housuista kuvaa, jossa väri olisi edes vähän kohdillaan siinä onnistumatta. 


Väri on kuitenkin tumma jadenvihreä (ei lainkaan turkoosi kuten kuvissa). Tämä joustofrotee on tosi hyvän tuntuista ja helppo ommella. Välillä olen jotain lirumpaa joustofroteeta yrittänyt ommella, enkä saa saumurista säätöjä lainkaan kohdilleen, tulee kauheeta ryppyä tai sitten liian kireä sauma. 


Lapset ovat kummasti venähtäneet kesän aikana ja riittävän pitkistä housuista on molemmilla pula. Nämä joustofrotee housut omalla kaavalla valmistui ihan hetkessä. Lapset leikki tosi nätisti sen aikaa kun ompelin ja pienempi ehti vain yhden kaavan kappaleen rypistämään, toi sen minulle leveä hymy suussa ja totesi 'kiitos, roskiin'.


♥♥♥

Trousers for my daughter. It was impossible to get the colour right in the photos! They're actually a really deep jade. I managed to get these sewn in one sitting, while the kids played together really nicely. Although my youngest one managed to scrunch up one of my patterns. He was so happy with himself when he brought it to me and said 'thankyou, trash'. 

4 comments:

  1. Nuo raitaresorit tuo kyllä kivan lisän pöksyihin.

    ReplyDelete
  2. Perushousuja ompelee kyllä näppärästi varsinkin jos laittaa resorit ylös ja alas ja leikkaa pinon valmiiksi ja hurruttaa vaan saumurilla menemään :)

    ReplyDelete
  3. Pirkko kiittää ja kehoittaa kurkkaamaan blogiani :D

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!