09/09/2011

Vauvalahja

Veljeni perheeseen syntyi muutama viikko sitten vauva ja huomenna pääsemme toivon mukaan katsomaan vauvaa, kuopukselle vain nousi yöllä kuume. Kuopus on siitä erilainen kuin siskonsa, että kuumetta ei mitenkään muuten huomaa kuin kuuma iho, meno jatkuu ihan normaalina. Vauvalle lahjaksi olen tehnty bodyn, villapuvun ja virkatun peiton.


Käsityötreffeillä sain lainata Cutie-blogin Nooralta Prymin neppipihtejä ja pakkohan sellaiset oli itsellekin saada! Kam-nepit kun ei vaatekäytössä ole meillä oikein kestäneet.


Kaava on yhdistetty Loikka t-paidasta (Ottobre 4/10) ja bodyn kaavasta (Ottobre 5/06).


Villahaalari koko 6/9kk. Ohje Drops Design. Lanka Drops Fabel 151p (kaksinkertaisena). 


 Ja vielä ikuisuusprojekti. Tämä peitto ei sitten meinannut millään valmistua! Alunperin aloitin tämän peiton siskoni keskimmäiselle, joka täyttää reilu viikon päästä kolme... Sen jälkeen heille on tullut kolmaskin, jolle kovasti yritin tätä saada valmiiksi mutten onnistunut. Mutta nyt se on sentään valmis ja pääsee toivottavasti käyttöön veljeni perheessä.


Värit on etenkin tuossa ylemmässä kuvassa vähän pliisut. Lanka jota käytin oli mummultani perittyä Nallea.


Tulipahan pitkästä aikaa päivitys tänne. Blogi on ollut ihan hunningolla, kun käsitöitä en ole juurikaan tehnyt kesän aikana. Toivottavasti nyt syksyn myötä pääsen taas vauhtiin!

6 comments:

 1. Ihanat lahjat! Tuo ikuisuusprojekti-peitto on aivan ihana:)

  ReplyDelete
 2. Onpas ihania lahjoja,varmasti tykkää.Ehkä se peitto oli tarkoitettu juuri tälle tälle vauvalle ;)

  ReplyDelete
 3. Voi! Onnea tuoreelle tädille! IHania vaavilahjoja olet tehnyt! Ja kaikki sellaisia, että varmasti tulee käyttöä. Ne pihdit on vaan ihan ykköset! ;)

  ReplyDelete
 4. Tosi söpöt vauvalahjat ja muutenkin kivoja juttuja! Piti oikein ottaa aikaa ja selata vanhempiakin postauksia. =)Taidampas laittaa omasta blogista linkin tänne ni voi tulla uudemmankin kerran kurkkimaan, jos se on ok?

  ReplyDelete
 5. Ihana villahaalari ja kiva bodi!

  ReplyDelete
 6. blogissani on sinulle tunnustus

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!