06/05/2011

Nappikoruja ja päähineitä

Muutama viikko sitten jossakin seuraamassani blogissa oli nappikoruja. Nyt en sitten muista laisinkaan kenen blogi se oli! Kyselin vieläpä kommenteissa, että millaista liimaa kannattaisi hankkia hommaa varten, kiitos vaan vastauksista siis blogin pitäjälle. EDIT: Eli ihanasta Pirkko-blogista näiden idean nappasin mukaan. Etsystä tilasin tarvikkeet ja eihän näiden näpräämiseen mennyt montaakaan minuuttia, kunhan vaan liimasi napit kiinni! Tuossa keskellä on vielä tyttösen askartelema fimo-massa rintakoru minulle, käyttöön tulee toki vasta sunnuntaina sillä äitienpäivälahjaksi sen askarteli. Lisäksi teki neljä rannekorua minulle pienistä vihreistä puuhelmistä. Kiva kun saa itse vaikuttaa omiin lahjoihin... 


Marimekon vanhasta kankaasta ompelin kalastajanhatun. Sisäpuoli on vanhaa lakanaa, sillä tuota Marimekon kangasta riitti juuri ja juuri hatun kappaleisiin. Kaavat Ottobre 3/2011.


Ja sitten vielä tyttöselle pika hurautuksena neliöpipo, kun toinen pipo unohtui kyläpaikkaan. Kangas JNYdesign. 


♥♥♥

I made some button jewellery after seeing some a while ago in a blog I follow. I ordered all the materials from Etsy. So simple to make as all you need to do is glue the button on. The heart-shaped broche my daughter made out of Fimo. She also made four wooden bead bracelets which I'll be getting as a not-so-surprise mothers day gift on Sunday.

The sun hat for my son is made from retro fabric by Marimekko. Also a quick-sew beanie for my daughter as she/I forgot her mushroom beanie at a friends house.

6 comments:

 1. Ihania koruja!
  Miten tuo lakki näyttääkin paremmalta sun pojan päässä, teitkö jtain muutoksia?

  ReplyDelete
 2. IHANIA koruja! Tahtoo kanssa! Sun täytyykin kertoa, mistä tilasit nuo tarvikkeet. Vaikka olenkin vannonut etten hurahda korujen tekoon... Mutta jos vähän kuitenkin? ;)

  ReplyDelete
 3. Minna: se on kummallinen hattu! Tein sen pienimmän koon vaikka pojan pää ei ole vielä niin iso, joten sen takia uppoaa paremmin päähän. Serkun päähän (jonka pää on 52cm) tää ei edes mahtunut... Minusta hattuosan reunakappaleiden pitäisi olla korkeammat, että pää menee syvemmälle hattuun.
  NorppaStiina: niin minäkin vannoin, enkä kyllä hurahdakaan kuin ihan tämmöisiin perusjuttuihin. Ostin tästä kaupasta: http://www.etsy.com/shop/everythingribbons Ensin valitsin kaikki mitä haluan ja lähetin heille viestissä mitä haluan. He laittivat takaisin linkin josta kaikki sai ostettua oikeilla postikuluilla.

  ReplyDelete
 4. Taisi olla mun blogi. Ostitko sitä E6000 liimaa vai käytitkö epoksia? Ihania nappeja olet löytänyt, hattukaava näyttää hyvältä ja niin kyllä paitakin hatun kanssa ja Fimo-massaankin tuli kipinä, että sitäkin pitäisi koittaa...

  ReplyDelete
 5. Pirkko: no sun blogihan se olikin! Kiitos! E6000 liimaa tilasin ja hyvin on pelittänyt. Fimo massa on aika hauskaa, siitähän voi tosiaan mitä vaan tehdä. Nappeja joskus tein ja tuotahan voi myös lakata jolloin pinnasta tulee kiiltävä.

  ReplyDelete
 6. Kivoja nuo nappikorut! Itsekin voisi kokeilla..!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!