10/05/2011

Kaksi t-paitaa

Kesäksi tarvitaan t-paitoja ja näistä aloitin. Tein alkuun vain yhdet, jotta voin sitten katsoa mitä muutoksia kaavat kaipaavat, ennen kuin tehtailen vinot pinot näitä.


Kaavat Ottobresta, vähän muokkailtuna. 


Ei kai siinä auta sitten muu kuin ruveta ompelemaan näitä isot pinot. Ainakin meillä ei paidat päivää pidempään päällä voi olla, kun sen verran sottaisia nuo lapset ovat. Toki pienemmälle tarvii myös tehdä pitkähihaisia ohuesta singletrikoosta suojaamaan auringolta.

 

Tyttö kysyi minulta joku viikko ennen äitienpäivää yhtäkkiä 'äiti, mistä sinä tykkäät?' Osasin vähän aavistaa, että kuka hänet oli pistänyt asialle, joten minä kerroin, että tykkään uusista kangassaksista, sellaisista joissa olisi jousi. Käsityötreffeillä bongasin NorppaStiinalla sellaiset ja itsellä on lankasaksina sellaiset ja on loistavat. Fiskarsin vastaavat sitten meni tilaukseen ja voi kun minä odotan että pääsen tuliterillä saksilla leikkaamaan! Nyt olen joutunut tylsillä ja vaurioituineilla leikkamaan ja se on ärsyttävää!
♥♥♥

Both kids need t-shirts for the summer, so I started off by making one each to get the fit right before I make a big pile of these. At least our kids make such a mess of themselves that very rarely can they wear a shirt for two days in a row. The patterns are once again from Ottobre Design

Now all I need to do is start into the big pile of fabric waiting to be turned into t-shirts, also some thin long sleeves are in place for the little one, to avoid too much sun exposure.

My daughter asked me about a week before mother's day, what do I like. I suspected straight away that there was something behind this, so I told her I like fabric scissors, especially new ones with a spring. I saw NorppaStiinas pair last time we met up with our group of bloggers from this area. I can't wait for them to arrive (we had to order them online, none in the shops), it is so annoying cutting fabric with dull and damaged scissors!

1 comment:

Kiitos kommentistasi!