29/05/2011

Hattu ja Piilo

Ottobre 3/11 kaavalla tehty Kalastajan hattu, hieman muokattu, mutta ei siltikään juuri parantunut. Joku tässä kaavassa vähän mättää, mutta käyttökelpoinen nyt kuitenkin tuli.


Kangas on tilattu Hanhelilta.


Olimme lasten kanssa Helsingissä kolme päivää ja kävimme myös Piilo-kirppiksellä, sillä olin tilannut Ikasyriltä paketin sinne. Satuin paikalle oikein hyvään aikaan, sillä löysin pöydistä muutaman retrokankaan ja kun selvisi että ompelen paljon, niin takahuoneesta toi esille kaksi isoa kassillista kankaita. Kuvassa neljä ylintä Ikasyriltä, loput Piilosta. Lisäksi toki löytyi lapsille vaatetta, suosittelen kyllä käymään! Ja kyllä olis tehnyt mieli ostaa muutamia Ikasyrin printtikankaita, kun olivat avajaistarjouksessa 15e/metrin pala.Elefanttikangas päätyy varmaan lastenhuoneen seinälle.

♥♥♥

The owl hat is from the newest Ottrobre Design (3/11). I made some changes to the pattern, but it still is a bit funny shaped, but will do for now. 

We just got back from a three day trip to Helsinki and while there we went to a new kids thrift store. I also picked up my fabric order from Ikasyr from there. I was there at an excellent time, since I found so many great fabrics! The four fabrics on top of the pile are ones I ordered beforehand, the rest are from the thrift store. I think I'm going to hang the elephant cloth on the wall in the kids room.

4 comments:

 1. Mä oon tehnyt kolme kertaa nyt tuolla kaavalla hatun, muokannut siis jokaista ja tosiaan joku siinä mättää edelleen.
  Mutta käytössä on kuitenkin, pääasia että käyttäjä tykkää :)

  Piilossa täytyy lähteä ihan joku viikonloppu varta vasten käymään, ei tuo 100km niin paha ole motaria pitkin.

  ReplyDelete
 2. Näyttäis siltä, että toi keskikappale on liian suora.. oon tehnyt kanssa ton mallisia hattuja ja kun keskikaistale on päälaen puolelta kapeampi kuin lierin puolelta, tulee hatusta tyköistuvampi :) Ihania kankaita.. <3

  -elluelina

  ReplyDelete
 3. Kiitos kommenteista!
  Elluelina, kaava on kapeampi yläosasta, muttei ilmeisesti riittävästi, täytyy ehkä yrittää vielä kerran. ;)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!