28/04/2011

Synttärihame ja leikkiruokia

Pääsiäisenä oli tutun kolme vuotiaan synttärit. Pikahurautuksena tein vanhasta lakanasta hameen, kangas onkin useammissa ompeluksissa jo esiintynyt. Tämän helpommaksi ei hameen ompelu voi muuten muuttua! Tämä on ihan suorakulmiosta ommeltu.


Hameen lisäksi mietin että mitä pientä voisi tehdä. Ja mieleen putkahti taas leikkiruoka, jota on pitänyt jo piiitkään kokeilla. Tein yhden mansikan, ja toisen ja viidennen, yhden porkkanan ja kolmannen jne. Mutta voi kun näitä oli mukava näprätä illalla sohvalla! Osa tästä jää meidän lapsille, osa lähti synttärisankarille. Lisää on näiden jälkeen jo valmistunut, mutten ole kaikkia kuvannut. Tähän jää koukkuun, on just sellaista sopivaa pientä iltanäpräämistä jonka tekemistä voi keskeyttää ihan milloin vaan.


Tervetuloa uusille lukijoille! Enpä olisi aikoinani blogia aloitellessa uskonut, että joku päivä blogilla on näin paljon lukijoita ja monen monta kommenttia jättänyttä. Kiitos siis kaikille, lämmittävät mieltä ja kyllähän se lisää blogin päivittämisen mielekkyyttä kun saa aina niin paljon palautetta! 

Vaihdoin nyt taustaksi bloggerin oman taustan, sillä edelleen muutamilla on ollut vaikeuksia blogin lataamisessa. Minulla on välillä kestänyt hetken pidempään että tekstit tulee, mutta ei läheskään niin pitkään kuin aiemmin! Ilmoitelkaa jos ei vieläkään toimi, niin otan yhteyttä ylläpitoon.

♥♥♥


A skirt for a 3-year old birthday girl. This is such an easy and fast skirt to make! 

I made my first felt food since I felt the skirt wasn't enough as a present. And my am I addicted to making this felt food! This is just a portion of what I've made so far. 

Welcome to any new readers, it's so wonderful to get feedback. I would've never imagined that my blog would have this many followers! I had to change my blog background as a few people were still having trouble with my blog not loading properly, annoying!

8 comments:

 1. Onpas herkullisia leikkiruokia :P itselläkin ollut tarkoitus kokeilla noita tehdä,mutta ei ole vielä saanut aikaiseksi.

  ReplyDelete
 2. Vau miten ihanat ruuat, nammm. Ja kiva hamonen, minulla taida olla samankuosinen tyynyliina;)

  ReplyDelete
 3. Ihana kangas tuossa hameessa. Laikkiruuat on vielä mulla testaamatta. Näyttävät herkuilta!

  ReplyDelete
 4. No jei! Nyt minäkin pääsen tänne:) Sivu latautui nopeasti.

  Ihania nuo ruuat!!! Oot ollut ahkera. Ja hame on myös ihana.

  ReplyDelete
 5. Kiva hame :)
  Ja ihania noi leikkiruoat! Siin on sellanen savotta että ihastelen aina muiden tekemiä, haaveilen tekeväni, mut edelleen on tekemättä :D
  Sellanen ikuisuusprojekti taitaa olla...
  Hyvin suunniteltu puoleksi tehty, vai?! ;)
  Ja nyt latautu sivut nopsaan jopa täl minun vanhuskoneellani!

  ReplyDelete
 6. Voi kuinka herkullisia ruokia!

  ReplyDelete
 7. Kiitos! Leikkiruokia minäkin olin suunnitellut tekeväni varmaan jo vuoden ajan, onneksi vihdoin sain aikaan!
  Ilona: hyvä että toimii, kiitos kun ilmoitit! :D

  ReplyDelete
 8. Maittavan näköistä ruokaa :) niillä kelpaa leikkiä :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!