09/04/2011

Nahkatossut jälleen

Siskontytölle nahkatossut. Kaava Marian Ateljeesta, nahka Jättirätistä.


Ompeluinspiraatio on ollut vähän hakusessa. Nämäkin tein useampi viikko sittten, päivää ennenkuin lähdettiin siskon luo kyläilemään, kun olin luvannut tehdä uudet. No mukavahan niitä oli ommella, mutta nyt vaan jotenkin se aikaansaaminen on vaikeaa ja kyllä monen viikon ompelutauko on aika kummallista minulle! Molemmilla lapsilla (ja itselläni) on tarvetta ainakin t-paidoille ja hellehatuille. Pienempi tarvitsee myös jotain kesähousuja. Joten ommeltavaa kyllä olisi. Tänään kyllä ajattelin etsiä oikeat kaavat ja leikata kankaat.

♥♥♥

Leather shoes for my niece. You can find the tutorial for these in Marias blog. I've not had much inspiration to sew lately, these shoes I made a few weeks ago, the night before we left to visit my sisters family, since I'd promised my niece a new pair. Not sewing for two-three weeks is not much like me! The kids (and me) definitely need summer clothes, at least t-shirts, hats and shorts. I'm going to try and get started with those today!

6 comments:

 1. Upeat tossut!!!
  Tääl edelleen tekemättä ja kerhotki loppuu kohta :D (eka yritys epäonnistu niin se sit jäi).

  Välil tulee kausia että inspiraatio uupuu, kyllä se sielt viel takas tulee ja kunnon rytinällä :D. Välil tauko tekee hyvää!

  ReplyDelete
 2. Tosi hienot tossut! Pitäis kyllä tehdä tuollaiset, sitten kun tyttö menee syksyllä hoitoon...

  ReplyDelete
 3. spöt.munkin pitäisi tehdä..

  ReplyDelete
 4. Kyllä on hienot tossut :)

  ReplyDelete
 5. Tosi hienot tossut! Jotenkin tuo nahan ompelu kuulostaa liian haastavalta, mutta kai sitä vain pitäisi kokeilla.

  ReplyDelete
 6. Ihanat tossut! Saatkin antaa vinkkejä huomenna. Mulla olis tuolla kolme vanhaa nahkatakkia jotka voisi pistää harjoitukappaleiksi =D

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!