27/02/2011

Vauvalahja ja nahkatossut

Naapureille syntyi pienen pieni tyttö ja heille tein pikaompeluksena housut ja tumput. Housujen suhteen ei ollut sitten mitään inspiraatiota ja sopivaa kangastakaan en meinannut löytää. Tein sitten samanlaiset kuin kerran aiemminkin. Ajanpuute myös vaivaa, joten ei voinut muutenkaan mistään kovin monimutkaisesta haaveilla. 


Tumput valmistui siinä samalla, sisällä merinovillaneulosta, ulkopuolella fleeceä. Näistä tuli aika isot, voipi olla että menevät kyseiselle neidille vasta syksyllä.


Koon 22 kerhotossut (kaava Marialta). Vielä ovat pari kokoa liian isot kuopukselle, mutta äkkiähän tuo jalksa kasvaa!Uusia lukijoitakin on ilmaantunut, tervetuloa! Niin ja Turkulaisilla tiedoksi, että ilmeisesti SPR avaa Turkuun Kontti-myymälän, jee!

Osallistukaa arvontaan.

♥♥♥

I made a pair of velour trousers and fleece/merinowool mittens for our neighbours newborn. I was feeling quite uninspired so the trousers are the same as these. I also haven't had much time to sew so couldn't do anything complicated and time-consuming.

Another pair of leather shoes. These are a size 22 and still a bit big for my son. 

A few new readers have appeared, welcome!

6 comments:

 1. Kiva pieni lahja! Ja varmasti tulevat käyttöön. Minä ainakin olen tykännyt noista velourpöksyistä lapsilla.

  Jee! Kyllä olenkin harmitellut kun ei Konttia täältä päin löydy..

  ReplyDelete
 2. Pehmeän näköiset nuo velourhousut. Jostain syystä en ole itse ikinä ommellut velourista housut :-) Aina vaan ihastelen niitä täällä blogeissa.

  ReplyDelete
 3. Suloiset pöksyt! Ja ihanat nuo tossut. Mistä löysit nahkaa?

  ReplyDelete
 4. NorppaStiina: noi nahat on mun äitin luota (80-luvulta, meillä on ollut nahkahaalarit jotka äiti ommellut). Mutta kävin eilen myös Kaarinan Jättirätistä ostamassa jonkun verran vähän eri värisiä.

  ReplyDelete
 5. Ihana vauva-setti :)
  JA noi tossut on hienot!!!
  Mä kokeili jo aloittaa tossujen tekoa, metsään meni ku ei ollut kunnon kaavoja. jospa sitä sais joskus oikeat kaavat (tuolt marian sivuilt en ainakaan vielä saanut tulostettua, eikä ollut aikaa perehtyä paremmin asiaan).
  Että ehkä täälläki joskus tehdään tossut....

  ReplyDelete
 6. Ihastelemassa tuotoksiasi...
  Kivannäköiset nahkatossut :) Nuo velour-housut ovat vauvalle varmasti mukavan pehmoiset.

  t.Elina

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!