23/01/2011

Siiliperhe ja epäonninen yöpuku

Blogi on latautunut todella hitaasti ja olen tähän asti vain olettanut että ongelma on minun koneessa. Mutta kiitos kommentoijille! Otin tosiaan yhteyttä entisen blogipohjan tekijään ja he lähettivätkin uuden koodin kokeiltavaksi, mutta ei se latautunut yhtään sen nopeammin. Nyt sitten kokeilen toisen tekijän blogipohjaa, jos tämä auttaisi. Kertokaa jos teillä latautuu nyt nopeammin!

Näitä kankaita leikatessani olen tainnut olla vähän väsynyt ja ajatuksissani. Kankaat leikkasin jo useampi kuukausi sitten, ei vain ole innostanut ommella näitä. Ja sitten kun rupesin ompelemaan niin piti vähän tehdä korjauksia...


Paidan hihat olin leikannut toosi lyhyeksi, joten paita ei vastaa kokoa 92 vaikka kaava sellainen oli. Paita on sopiva juuri nyt pojalle. Jos olisin tajunnut sen ommellessani olisin laittanut pidemmät resorit... Housuissakin oli jotain leikkuuvirheitä, etukappale oli aivan liian matala! Takakappaleeseen verrattuna näytti kolme kokoa liian pieneltä, mutta lahkeen pituus oli kuitenkin sama. No tämän sentään huomasin ennen ompelua joten otin takakappaleesta korkeutta pois ja tilalle korkea resori. Housut siis sai 'pelastettua' tuolla tavalla. Housut ovat paksua interlock trikoota ja mietin että saatankin ottaa ne ihan päiväkäyttöön, ovat tosi kivan näköiset päällä ja kooltaan varmaankin sopivat joskus kesämmällä. Kuvassa resori vaaleampi kuin luonnossa, on oikeasti tummempi (Myllymuksujen ruohonvihreää).Stof og Stilin siiliperhe trikoosta pitkähihaiset paidat lapsille. Kaava Ottobre Night Owl 6/09.

♥♥♥


I got feeback about the blog loading very slowly (the photos appear, but not the text). I thought this was just my computers problem. I contacted the designer of the background and they sent me a new code, but unfortunately that didn't make it any faster. So now I'm trying a completely different one. Let me know if it loads faster. 
 
I must've been tired and really out of it when I cut the fabric for the pyjamas (top photo). They've been lying on my sewing table for a few months and not when I finally got around to sewing them there was lots to fix..

For some reason I had cut the sleeves really really short, so now it's actually a bit smaller than 92cm as it's perfect size for my son right now. If I had realised this while sewing I would've done a longer rib band on the sleeve. There was something wrong with the trousers as well as the waist was really low, this I thankfully noticed while sewing and fixed with a really high waist band. The trousers are made from a nice and sturdy interlock and look really great on my son, so they might end up in daytime use instead. The waist band is actually a nice grassy green, the photos isn't so great once again.

The hedgehog family shirts are for my kids. The pattern is Ottobre Night Owl 6/09.

8 comments:

 1. Nyt toimi sivut paremmin :) Olivatkin aikaisemmin tosi hitaat!

  ReplyDelete
 2. Kiinnitin samaan juttuun huomiota joskus. Nyt oli nopea! =) Kangas tuli muuten perjantaina, kiitos siitä!! Ilokseni se oli vielä poikittaisessa langansuunnassa, joten siitä saa tehtyä miten pitkiä vaatteita tahansa. <3

  ReplyDelete
 3. juu nyt toimii sivut nopeesti!

  ReplyDelete
 4. Hyvin latautuu! Kattelin hetken, että onpa tutun näköinen pohja ennen kuin lamppu syttyi ;D

  Ääh, noita leikkuukämmejä! Hienosti sait housut pelastettua ja onneksi paitakin sopii ainakin vähän aikaa. Kivat siilipaidat!

  ReplyDelete
 5. Jep, nyt toimi nopaemmin aina välil tosiaan hitaasti, mut mun koneellanyt toimii yleensä kaikki hiukan hitaalla ;)
  Ihana autosetti ja noi siilipuserot myös :)

  ReplyDelete
 6. No hyvä että lataa nyt nopeammin!
  Rusina: heh, en muistanutkaan et sulla on tää pohja.
  Tiina: hyvä että kankaasta sait iloa, turha sitä oli mun marinoida kaapeissa!

  ReplyDelete
 7. Nyt toimii hyvin! :) Tosi kivoja ompeluksia! :)

  ReplyDelete
 8. Hyvin pelittää nyt. Aiemmin luulin että oli kiinni vain minun koneesta :D
  Kiitos muuten paketista. Tuli jo aikoja sitten, mutta en ole vielä ehtinyt kiittää...

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!