05/01/2011

Pikkuhousuja

Tein Ottobre 6/10 Hipster-ohjeen mukaan pikkuhousuja neidille. Leikkasin matalamman vyötärön ja lahjeaukkoa suuremmaksi (vain siksi että tein trikookanttaukset enkä käännettä niin kuin ohjeessa oli). Näihin saa kivasti uppoamaan jämäpaloja ja ovat helppoja ja nopeita tehdä! Tuo porkkanakangas oli turhan tönkköä interlockia näihin omasta mielestäni, tyttö kyllä on kelpuuttanut käyttöön.

Niin ja poiketen ohjeista ompelin takahaarasauman ihan samalla tavalla kuin etummaisen, kangasta vaan vähän rullalle. Joskin jos ei ole tarkkana voi käydä näin (vielä en ole jaksanut purkaa):


Sitten tarvitsisin vähän ideointi apua. Tuttavani lapsella on synttärit pian ja hän on tykästynyt tähän kankaaseen ja etenkin tuohon pupupaitaan, toisen paidan tästä teinkin ihan vaan ruskeilla hihoilla. Mietin että tekisin 'porkkanakankaasta' hihat ja ruskean etu- ja takakappaleen. Mutta minkä applikoinnin teen? Pojalle on siis tulossa tämä paita. Jotenkin tuntuu tylsältä tehdä ilman mitään kuvaa?

Arvontaan onkin jo tullut monta osallistujaa ja vielä on aikaa osallistua runsaasti! Niin ja tervetuloa uusille lukijoille.
 
♥♥♥♥♥
A pile of underpants for my daughter. This is a great way of getting rid of those small leftover scraps of fabric! They're also easy and fast to make. Although if you're not careful you might end up with  your panties in a twist. ;)

Any ideas for what picture I should applique on a shirt that will dark brown on the front and back, the sleeves will be out of this 'carrot' fabric?

2 comments:

  1. Pöllö tietty :D

    Oisko kotka poikamaisempi?!
    tai pupu jolla on kravatti :D

    ReplyDelete
  2. Sateenvarjo tuohon paitaan sopisi minusta.

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!