10/12/2010

Slipoveri v.2 ja Wind-tunika

Päätin tehdä toisen slipoverin, kun se peikko oli jotenkin hassu tai ehkä se valkoisen läpi paistaminen vain ärsyttää. No tässä kuitenkin limet pingviinit. Kangas on tilattu kimpassa Stof og Stililtä (kiitos kimpan järjestäjälle ja etenkin kuriirina toimineelle ystävälle!). Sieltä napsui melkoinen pino ihanuuksia! Tummanruskea resori oli loppu, eikä ollut aikaa odotella seuraavaa kangaskauppareissua/tilausta, joten tein trikoosta kaitaleet, eikä edes kovin joustavasta. Menee se näinkin, mutta kyllä resori on helpompaa. Kaava Ottobre 6/07.


Tein itselleni Ottobre Woman 2/09 Wind-tunikan. Kuviollinen trikoo on Jättirätistä, hihat vanhasta hameesta. Ihan en ole varma tuosta kuviosta, on aika räikeä, mutta eiköhän siihen totu, eikä kyllä ole mitään verrattuna mun hulluihin väriyhdistelmiin jota teinivuosina käytin! Tämä oli hyvä kaava. Pääntien kanssa jouduin purkaan, kun ensin tein kuten ohjeessa, muttei tullut hyvä. Ompelin lopulta kuminauhakujan johon pujotin framilonin. Ja helmaa suoristin pikkasen, seuraavaan pitää tehdä miten kaavassa alunperinkin on.



Kuvat ovat näköjään vielä suttuisimpia kuin yleensä, pahoittelen, eräs pieni klähmätassu on päässyt linssiin koskettamaan. Olisi muuten ihana, kun osaisi kuvata ja muokata näitä kuvia paremmiksi! No, kaikkea ei voi osata.

♥♥♥♥♥

I decided to make another vest for the christening this weekend, the troll vest was ok, but something wasn't quite right about it and it annoys me that the white backside of the fabric shines through. I love this penguin one though! I was in on a joint order from Stof og Stil, this penguin fabric is one among many that I ordered.

I made a tunic for myself using the Wind-tunic pattern from Ottobre Woman 2/09. I'm not sure about the patterned fabric, it's maybe a bit too crazy and colourful. I guess I'll just have to get used to it. The sleeves are reused from an old skirt. It proved to be a great pattern, although I made some alterations to it. I'll definitely use it again!

The photos are even more smudgy than normal, because a little missy with sticky hands touched the lens. I wish I knew how to take better photos and edit them! I guess you can't be good at everything.

2 comments:

  1. Kiva slipoveri. Ja toi sun oma paitaon hieno!! :)

    ReplyDelete
  2. Tosi kiva! Ja tuo sun paita on makee! Ei yhtään kuvassa näytä liian kirjavalta!

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!