16/12/2010

Peikkotunika & juhlamekko

Tyttö ihastui heti peikkokankaaseen, kun se meille tuli ja lupasin hänelle siitä tunikan. Kaava on Ottobresta jälleen. Tämä peikko kangas on siitä kiva, että muistuttaa hieman minun vanhaa paitaa, josta tykkään hirmuisasti.


Kerhon joulujuhliin ja siskonpojan ristiäisiin tein tytön kauan toivoman kiiltävän mekon. Tämä oli sellainen vähän sinnepäin ompelus. Oli vain joku t-paita kaava suuntaa-antavana, mekko leikkelin ihan vapaalla kädellä ja se kyllä näkyykin. Organzan ompeleminen oli raivostuttavaa ja toinen saumoista purkaantuikin ekalla käytöllä, onneksi sen sai korjattua ihan helpolla. Pääasia että tyttö rakasti mekkoansa.

♥♥♥♥♥

My daughter fell in love with this troll cloth as soon as she saw it. Quite retro, but I love all things retro! The cloth is very similar especially in colour to my old shirt, which you'll see my son wearing in this photo.  Unfortunately the quality of this cloth isn't the greatest and the white shines through quite a bit. The pattern for this tunic is from Ottobre Design.

I caved in to my daughters wishes for a shimmery princessy dress for her christmas party and her cousins christening. I'm not too happy with the end result, I was doing this in a hurry, without a pattern and the organza was terrible to sew, it just keeps on fraying! But my daughter loves this and that's whats important. 

4 comments:

 1. Kiva tunika, minäkin tykkään kovasti tuosta kuosista. Harmi vaan, ettei meidän neidille kelpaa mikään retroinen. Täytyy olla vain vaaleanpunaista ja tyttömäistä :) Mekko sen sijaan kelpaisi varmasti meidän neidillekin. Hatunnosto sinulle, kun olet jaksanut taistella organzan kanssa!

  ReplyDelete
 2. Toi peikkokangas on ihanaa, se luonnos viel herkullisempaa kuin kuvissa :D
  Ja ihana juhlamekko!

  ReplyDelete
 3. Hienoja mekkoja! Ja pääasia, että käyttäjä on onnellinen:)

  ReplyDelete
 4. Tuo juhlamekko näyttää kivalta! Ja parasta on kun saaja on onnellinen. :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!