05/11/2010

Uneksujat

Nanson 'Uneksujat' kankaasta valmistui tytölle tunika. Nimen tempaisin tuolta kankaan joukosta, liekö hotellin nimi, kun katolla lukee vielä N.Y? Kaava: Ottobre.


Laitin vielä kuvan tuosta kankaasta lähempää. Aika paljon kaikkea sinne kuvaan on upotettu, sinä iltana kun tunika valmistui vierähti pitkä tovi, kun etsittiin tytön kanssa eri asioita kuvasta!


Pojalle tein merinovilla interlockista lapaset, kaava löytyi uusimmasta Ottobresta (06/10). Toimiva ja istuva kaava, suosittelen! Lisäksi tein pul-tilkuista päälliset siihen vielä. Harmi, että kaavaa oli tehty vain 12kk asti, tarvinee vähän muokkailla kaavaa, niin saa tytöllekin tehtyä. Lisätään to-do listalle, joka on jo kilometrin pituinen...


Muistutan vielä, että jos blogini löytyy omasta blogilistastasi, olisin kiitollinen jos tallentaisit sen uudestaan, jotta uusi nimi päivittyy. =)

Lisäsy: Vaihdoin sähköpostiosoitetta jota käytän bloggeriin ja poistin vanhan osoitteen ja profiiliin. En saanut lukemiani blogeja siirtymään, joten klikkailin nyt itseni uudestaan blogien lukijaksi, mutta pahoittelen jos olen jonkun lukijana hävinnyt, ei ole mitenkään tahallista ja minulle saa vinkata asiasta.

8 comments:

 1. Tuo kangas on kyllä todella kaunis. Parissa muussakin blogissa sitä ihastellut ja vähän harmittaa kun ei taida täältä sitä mistään saada.

  ReplyDelete
 2. Hienosti sopii noiden valkoisten hihojen kanssa, kuna taas resorit piristää kivasti.

  Päivitelin kuten pyysit, mutta katosit omasta listastani :/

  ReplyDelete
 3. Hanna-naa: Mulla näkyy mun blogi sun blogilistassa? Lukijaksi liityin uudestaan kun vaihdoin s-posti osoitetta jota käytän bloggeriin.

  ReplyDelete
 4. Kivaa kangasta :)
  Resorit antaa heti pirteämmän ilmeen.

  ReplyDelete
 5. Ihana tunika, tosi suloinen kangas :) Ja nuo lapaset on herkulliset!

  ReplyDelete
 6. Ihana tunika ihanasta kankaasta! Multa hävis yks lukija, en kyllä tiedä olitko lukijaksi kirjautunut, mutta nyt sinua ei ainakaan löytynyt.

  ReplyDelete
 7. Ihana kangas! Meidän todellakin tarvii päästä sinne triteksille! Kaunis tunika!

  ReplyDelete
 8. Kiitos kauniista kommenteistanne. Triteks on kyllä käymisen arvoinen paikka. Sitä vois suunnitella jotain kesäretkeä sinne suunnalle. ;)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!