01/10/2010

Tytölle paitoja

Valmistui tytöllekin pitkähihaisia paitoja (Ottobren kaava). Applikaation kuva kopioitu tytön lempikirjoihin lukeutuvista Sammakko-kirjoista. Ruohonvihreää kangasta sammakkoon ei varastoista löytynyt ja kangaskaupassakaan ei ollut muuta sopivan väristä kuin askarteluhuopaa. Mutta itseasiassa se toimii tosi kivasti applikaatiossa (pienissä määrissä, ettei tule tönkköä). Kuvassa värit ovat vähän haljuja, mutten parempaakaan saanut otettua. 
Nanson sydänkankaasta paita. Helmassa rullapäärmäys.


Sitten vielä mansikkapaita. Tämä taitaa mennä yöpaidaksi... Ajatus oli että ihan päiväkäyttöön, mutta kun se näyttää ihan yöpaidalta! Jokin tuollaisessa ihan pienessä harvaan painetussa kuviossa on, että miellän sen aina yöpuvuksi... Täytyy tehdä vielä sopivat yöhousut sitten. Yöpuvut on kyllä käymässä pieniksi tytöllä joten ihan hyvä vaan.


Täytyy tuota kaavaa muokata sen verran, että suoristan raglansaumat. En tykkää yhtään näistä, sauma ei asetu yhtä nätisti kuin suorassa. 

4 comments:

 1. Sä oot ollut taas tosi ahkera!
  Hienot aplikaatiot ;)
  Ja tuo on muuten totta että pienet harvat kuviot herkästi mieltää yövaatteiksi, varsinkin jos on vaalealla pohjalla. Mulla tulee itseasiassa mieleen yksi meidän yöpaidoista, siinä on sydämien sijaan tähtiä =D

  ReplyDelete
 2. Ihania puseroita!
  Ei lainkaan kyl yöpaitamainen mun mielest.
  Ja tuo aplikaatio on hineo!!!

  ReplyDelete
 3. Tosi kivoja! Oletko saanut s-postia treffeistä? (Minnalta, ei minulta) ;)

  ReplyDelete
 4. Kiitos Fera, Sani ja NorppaStiina.
  NorppaStiina: sain juu postia, mut joku vajaa viikko sitten. En sen jälkeen enää?

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!