30/10/2010

Nimenmuutos ja ompeluja

Olen pitkään pohtinut, että minkä uuden nimen keksin tälle blogille ja nimikointinauhoihin, joita Minnamnbandilta ajattelin tilata. Iikkis on töksähtelevä ja ei vaan kuulosta kivalta omaan korvaan. Aikani tässä pohdin ja halusin kuitenkin, että nimi jotenkin viittaa itseeni eikä ole ihan 'tuulesta temmattu', joten uusi nimi on nyt sitten Inkeliina. =) Osaako joku sanoa mitä tarvitsee tehdä, jotta nimi myös vaihtuu toisten blogistien blogilistoissa? *muokkaus. Ilmeisesti tätä ei saa mitenkään kovin helpolla tavalla tehtyä, joten jos mun blogi löytyy teidän blogilistasta, olisin kiitollinen jos tallentaisitte osoitteen uudestaan! :)

Tyttö ei aiemmin ole halunnut käyttää farkkuja, mutta nyt on oikein pyytänyt että tekisin hänelle farkkuja. Käytössä nämä ovat olleet jo muutaman päivän ja ovat aika kivat! Farkkukangas on äitini vanhoista kankaista, aika jäykkää tämä on, mutta ei ole tyttöä haitannut ja toivottavasti pesussa pehmenee vielä. Taskujen kangas on kirppislöytö. Kaava oli joku Ottobre housukaava, joka oli lähinnä suuntaa-antava siinä kankaita leikellessä...


 Yöpukukin valmistui tytölle. Paidan tein jo aiemmin, mutta se ei tosiaankaan päässyt päiväkäyttöön, kun niin paljon muistutti yöpukua. Joten tein kaveriksi vielä yöhousut. Saumurin kanssa olen tapellut ja nyt täytyy luovuttaa, en saa sitä toimimaan kunnolla. Ajattelin Berninan kaupassa poiketa tänään, kun kaupungilla käyn, jos osaisi neuvoa voinko vielä jotain kokeilla vai pitääkö kone kiikuttaa huoltoon.

6 comments:

 1. Tulipas kivat farkut!

  En tiedä, onko tuohon nimen vaihdokseen mitään muuta tapaa, kuin se, että jokainen sen vaihtaa sinne omaan blogilistaansa. Minä sen jo heti vaihdoin, mutta kannattaa vielä muutamassa seuraavassakin postauksessa muistutella ihmisiä:)

  On muuten kiva nimi!

  ReplyDelete
 2. Kivoja ompeluksia!
  Nimen vaihdokseen varmaan ainoa keino tosiaan on, että jokainen sen itse vaihtaa.

  ReplyDelete
 3. Kiva uusi nimi :)
  Täytyy muistaa vaihtaa toi nimeke tuonne listaan.

  Saumurist senverta, että milloin on huollettu? jos pitkäaika niin suosittelen huoltoa, katsovat sit samal kaikki jutut. Minä tappelin kauan aikaa ton vanhan saumurin kanssa, sit ku kävi huollos, niin pelannut kuin unelma :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos kommenteista. =) Mun saumuri on reilu vuoden vanha, uutena sen ostin (Bernina 1200MDA). Enpähän ehtinyt Berninan kauppaan tänään, täytyy ottaa uusiksi ensi viikolla. Ärsyttää kyllä, ku ompeluaikaa on äärimmäisen vähän ja sitten joutuu kaikkia saumoja paikkailemaan ompelukoneella niin menee tuplasti aikaa...

  ReplyDelete
 5. Kiva nimi!!Vaihdan kans heti!:)

  ReplyDelete
 6. Samantyyliset farkut meinaan tehdä pojalle, resorit vain lahkeisiinkin.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!