27/10/2010

Neliöliina v.2 ja pipo

Ompeluaikaa on ollut todella vähän viimeisten viikkojen aikana töiden alkamisen vuoksi. Toivottavasti tämän alku totuttelun jälkeen alkaa taas järjestyä aikaa ompeluille, sillä to-do lista on piiiitkä! 

Tein uuden neliöliinan, sillä eka oli vähän vääränkokoinen ja hihnojen materiaali ei kovin toimiva. Tässä on vähän paksumpaa vakosamettia hihnoissa. Mutta heti sovittaessa totesin jo, että vielä vähän tarvii parannella, mulle kelpaa vaan täydellinen, heh. Kunhan saan kolmannen valmiiksi saa tämä jatkaa matkaansa. 


Kun ompeluun ei ole aikaa niin puikot ovat heiluneet, sitä kun voi tehdä vähän kerrallaan, aina kun vaan pienikin hetki on. Valmiiksi olen saanut 2 1/2 pipoa. 1/2 siksi, että lanka loppui kesken, täytyy käydä katsomassa vieläkö lankaa saa, mutta epäilen, kun silloin aikoinaan ostin langan alelaarista. Pipot ovat tehty Jester hat-ohjeella (linkki vie Ravelryyn, johon tarvitsee tunnukset).

 


3 comments:

 1. Ajanpuute vaivaa täälläkin päässä:) Tosi kiva pipo! Voi kun mullakin sujuisi tuo neulominen...

  ReplyDelete
 2. Ihana tuo pipo! Ajanpuute näköjään vaivaa kaikkia! Kiva tuo liina. Pitää ehkä kokeilla jos joskus tulis pikkukakkonen. :)

  ReplyDelete
 3. Hienoja applikaatioita, ja muutenkin ihania juttuja sinulla täällä! Kaunis väri tuossa neulomassasi pipossa.

  Ihme, etten ole löytänyt blogiasi aikaisemmin, mutta uudestaan tullaan :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!