26/09/2010

Pojalle kaksi paitaa


 
Ottobre 4/10 Papana-kaavalla tein kaksi 86cm paitaa pojalle. Tykkään kaavasta, sillä raglansaumat ovat suorat, eikä mutkalla niin kuin melkein kaikissa Ottobre paidoissa. Siilipaidan kangas on joustavaa ohutta collegea (tais jopa Triteksillä sanoa että on collegetrikoota?). Kivaa kangasta, napakkaa mutta joustaa hyvin.  
 

'Porkkana' paidan kangas on Nansoa, sekin Triteksiltä. Ajatuksena oli tehdä yhdestä oranssista porkkana varsineen ja viereen pupu, mutta kun kankaita leikellessä ei idea ollut vielä syntynyt, joten oranssit porkkanat tuli 'väärinpäin'. Ehkä ens kerralla sitten. Tähän kokeilin tuollaista koristeommelta helmaan ja tuli tosi kivan näköinen, eikä tarvinnut säätää lainkaan kaksoisneulan kanssa.

Olen tässä miettinyt, että haluaisin uuden nimen blogille ja noihin nimikointinauhoihin. Iikkis on jotenkin töksähtelevä. Vaikea keksiä joku kiva ja vieläpä sellainen joka ei olisi käytössä. Ehdotuksia otetaan vastaan. ;)

6 comments:

 1. Taas suloisia ompeluksia! Tuo porkkana kangas iskee minuun ja kovaa! Vaikkei ole yhtään ´mun´ näköistä kangasta... ;)

  ReplyDelete
 2. Suloinen siili!
  Hei, laittaisitko mulle sähköpostia osoitteeseen minna(at)ppa.inet.fi, olisi aisaa niistä treffeistä mistä Norppastiinakin jo sulle mainitsi :-). En nimittäin löytänyt mitään osoitetta sivuiltasi mihin olisin voinut olla yhteyksissä.

  ReplyDelete
 3. Vastavierailulla, ihana siilipaita! Pitääkin kokeilla tuota kaavaa sillä oon aina muokannu nois ottobren kaavoissa itse olkasauman suoraksi...

  ReplyDelete
 4. Ihanat paidat, etenkin siili on tosi suloinen! Täytyykin kokeilla tuota kaavaa joku kerta, vaikuttaa hyvältä :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!