21/09/2010

Neliöliina ja villikset

Vihdoin sain aikaan tehdä neliöliinan! Tämä on ollut ajatuksen asteella kauan, välissä jo ajattelin että ostan vaan neliöliinan kun en vaan päässyt projektissa alkuun ja ajattelin että on liian suuritöinen. Minä kun olen melko kärsimätön ompelusten suhteen ja kaikki pitäisi saada nyt ja heti valmiiksi. No onneksi järki vei voiton ja tein ihan itse, säästyipäs paaaljon rahaa ja tuli just hyvä! Eikä tässä loppujen lopuksi mennyt edes montaa tuntia.

 
Unitukea en vielä tehnyt, aika harvoin poika enää nukkuu liinassa. Mutta jos sellaista kaipaan niin teen irroitettavan. Vyötärö- ja olkahihnoissa on sisällä vaahtomuovia pehmusteena. Toinen puoli paneelista on samaa vakosamettia jota hihnatkin, molemmat kankaat Jättirätistä. Seuraava onkin jo ajatuksen asteella pienin muutoksin...


Tässä vielä poika kyydissä. Vyötäröä olen kääntänyt, kun korkeutta on niin reilusti, äkkiäkös tuo kasvaa... En muuten mitenkään tahallani piilottele hupun alla, Pojalla oli hiusten repimis vimma kuvaa otettaessa (kuten usein liinassa nykyään, onneksi nyt on pipokausi, heh). Pojalla jalassa västikään valmistuneet Tiuhtis-villikset, lankana O-wool classic.

5 comments:

 1. Kätevän näköinen liina! Kyllä kelpaa istuskella kyydissä. =)

  ReplyDelete
 2. Vau! Tosi hieno! Löytyykö tuohon ihan kaavaa jostain vai onko omaa käsialaa? Heti tuli sellainen olo, että tahtoo kans, ihan kuin meidän hulivili malttaisi liinassa olla...

  ReplyDelete
 3. Kiitos Heidi & Annika.
  Tässä kaksi linkkiä jossa ohjeet neliöliinan tekoon: http://scanditute.blogspot.com/
  http://metku.net/gallery/nelioliina

  ReplyDelete
 4. Äh, tää ei ole koko pv antanut kommentoida...
  koitetaan taas kerran...
  Hieno liina! tuollaisesta aikanani haaveili, silloin en uskaltanut alkaa tekeen, enää ei tarvetta...

  ReplyDelete
 5. It is perfect!!! :) Wow. :) Just realised, after nagging for comments in facebook, that there might be some here, and there were indeed. It really is beautiful. I should've asked you to make one for me rather than getting the one from Carina. ;)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!