09/09/2010

Keskeneräisiä ei enää!

SE pino on hoidettu. Siis keskeneräiset ikuisuuden pöydällä lojuneet-pino, sekä korjattavat-pino. Haalari jäi kesken kun rupesin epäilemään, että mahtaako koskaan tulla käytetyksi, vähän yöpukumainen tai jotain. Päällä se kyllä on ihan kiva, että eiköhän sitä tule käytettyä nyt kun viimein valmistui. Trikoo on Jättirätistä ja kaava Ottobre 6/09 Mustikka haalari (muokattu).


Nämä housut olivat keväästä asti kuminauhoja vaille valmiit. Collegekangas näissä on todella paksua, joten ovat aika tönköt. Toivottavasti pesussa pehmenisivät, muuten tyttö ei välttämättä kelpuuta niitä käyttöön.
Ja viimeisenä raita t-paita. Tämä jäi pinoon, koska hihoja neulatessa kiinni huomasin että en ollut kohdistanut raitoja. No, samapa tuo ihan yhtä hyvä on näinkin!

 Ja korjattavien pinossa olikin sitten kumpparien vaihtoa vaippoihin ja purkautuneita saumoja. Äkkiäkös ne korjasi, kun vaan päätti että nyt ne teen. Ei vaan ole yhtä mukavaa kuin täysin uuden luominen. ;)

3 comments:

 1. onnittelut keskeneräisten valmistumisesta. :) Kivoja juttuja!
  Mun mielestä tuossa paidassa se raitojen kohdistus ei haittaa, tuollaisilla tavallisilla hihoilla. Raglaneissa ne tulis enemmän esille.

  ReplyDelete
 2. siis miten te arvon rouvat kohdistatte ne raidat raglaneissa leikatessa? hirvee homma. :D

  ReplyDelete
 3. Hirvee homma siinä onkin. =) Eihän tuossa paidassa olisi varmaan saanut ihan kohdilleen raitoja, mut onneksi se ei noinkaan haittaa. Varsinkin sit ku on päällä ni ei sitä huomaa.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!