20/08/2010

Juhlavaatetta

Huomenna on ystäväni häät ja lapsille tein sinne uudet juhlavaatteet. Tytölle valkkasin vanhan verhokankaan, joka osoittautui huonoksi valinnaksi. Kangas on vähän liian jämäkkää, joten rypytykset eivät istu kovin nätisti, törröttävät mielestäni liikaa.


Mekon kaava on Ottobre 1/08 Rose mekko. Kangas on kirpparilöytö, muffinsinauha Iinulta, loput nauhat LinnanPalasta.Poika sai sitten henkselihousut. Kangas on pellava/puuvillasekoite Jättirätistä. Kaavoja ei tällä kertaa ollut, suunnittelin samalla kun ompelin... Noh, ensi kerralla tekisin vähän toisin, mutta sen siitä saa kun jättää viime tinkaan asioita...Kuvien taustalla pojan lempi 'lelu', eli imuri. Sitä jaksaa katsella kauan ja kun on vielä just sopivan korkuinen, että voi nousta seisomaan sitä vasten.

6 comments:

 1. Kivan näköiset juhlavaatteet!
  Meillä tyttö kanssa tykkää imurista, sen perässä mennään supervauhtia. Tässä yksi päivä tuli kylläkin iso itku, kun hän nousi imuria vasten seisomaan ja sai vahingossa painettua sen päälle, noin yllättäen se ei ollutkan kiva ääni. =)

  ReplyDelete
 2. Ihania vaatteita! Nuo housut varsinkin on ihan älyn hienot!

  ReplyDelete
 3. Voi tuo mekon kangas on niin ihanaa. Tosi kivat housut pojalla. Meilläkin oli tuo imuri silloin aikanaan tosi pop, mies pelkäsi sen menevän oikosulkuun kun lapsi kuolas siihen niin paljon :D

  ReplyDelete
 4. Kiitos! Imurin ihmetteleminen on etenkin imuroidessa ongelmallista, aina saa katsoa onko poika seisomassa sitä vasten ennen kuin nykäisee sitä taas eteenpäin.

  ReplyDelete
 5. Oi miten kaunis mekko ja aivan upeat henkselipökät! Niin suloiset!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!