01/07/2010

Synttäreitä

Viime viikolla juhlittiin tytön samanikäisen serkun synttäreitä. Lahjaksi veimme nuken uimapuvun (josta unohdin kuvan räpsäistä, muttei kyllä esittelykelpoinen ollut muutenkaan) ja tunikan.


Tunikan ompelu oli kaukana rentouttavasta ja muutaman kerran meinasin koko tunikan heittää menemään, kun niin risoi! Saumuri teki kamalaa hyppytikkiä ja rullapäärmäys ei vaan jostain syystä onnistunut mitenkään. Onneksi muutaman päivän tauko, neulojen vaihto ja lankojen uudelleen langoitus auttoi ja sain tunikan valmiiksi. Vaaleanpunainen trikoo Jättirätistä, 'resorit' ovat Eurokankaan joustotrikoota. Kaava Ottobren Teekannutunika 4/2007.

Pojalle tein sammarihousut ja slipoverin. MakaMarrin blogissa katselin tämän tyyppisiä housuja ja pitkään ollut mielessä tehdä. Housujen kaava on Ottobresta muokkailtu. Vakosametin sain siskoltani ja resorit ovat Myllymuksuilta.


Slipoverin kaava on Ottobre 1/10 Pinaattipaidasta muokkailtu. Ekaa kertaa yritin v-kaulusta ja melko hyvin siinä onnistuin. Vielä saisi olla vähän terävämpi ja syvempi tuo kaula-aukko. Collegekangas Eurokankaasta, resori Myllymuksuilta.

5 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Kivoja vaatteita olet taas tehnyt! :) t. Elina

  ReplyDelete
 3. Voi mikä ihana hymypoika :) Söpöt vaatteet, ihanan raikkaat resorit sammareissa!

  ReplyDelete
 4. Voi miten ihania ompeluksia!

  ReplyDelete
 5. Kiitos! Nyt onkin taas taukoa ollut ompelussa, yläkerta on kuin sauna, joten päivisin ei huvita siellä oleskella. Eikä muutenkaan tällaisella kelillä halua ommella!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!