31/07/2010

Haalarit ja ostoksia

Sainpahan jotain ommeltuakin. Haalariin käytin Ottobre 6/09 Mustikka haalari kaavaa. Collegekangas on Triteksiltä ja pinta on tuollaista 'nyppyistä', resori Eurokankaalta, taskujen kangas kirpparilta. Haalarit on jo kokoa 86cm, hurjaa vauhtia tuo pikkuinen kasvaa!


Vetskarin irroitin vanhasta potkupuvusta, joka oli jo melko risainen. Lahkeet ovat melko pitkät joten pujotin niihin kuminauhan, saa sitten pois kun tulee lisää pituutta.

Miku vinkkasi saaneensa edullisesti nimilappuja ebaysta, joten pitihän sitten sinnekin mennä kirjautumaan (ja ostamaan). Nimilaput tulivat ja niissä lukikin Likkis, laittivat uudet tulemaan, no niissä lukikin puolestaan Ikkis! Kolmas kerta toden sanoo ja sain nämä Iikkis laput. Syyttivät kesätyöntekijöitä moisista virheistä. ;) Ihan ok lappuja nämä on, kutkuttais kyllä tilata vähän kauniimpia, mutta katotaan. 


Niin kuin jo mainitsin niin kangas on tosiaan Triteksiltä, jossa kävin alkuviikosta. Ja kyllä kannatti mennä, hyvät valikoimat ja mikä parasta edullinen hinta! Mukaan tarttui n. 15m college ja trikookankaita, kuviollisia ja yksivärisiä, lisäksi pätkä bambufleeceä ja resoria.


 Alla on tarkempi kuva tuosta valkovihreästä trikoosta, aika hauska kuva, ostin sitä myös punaisena (yläkuvassa ihan vasemmalla).


Viime viikolla tuli myös käytyä Laitilan Jättirätissä jossa oli loppuunmyynti, kaikki -20%. Mukaan tarttui vakosamettia ja muutama trikoon pätkä. Että eiköhän tässä nyt hetkeksi piisaa kankaita ommeltavaksi!

4 comments:

 1. hieno on.ja ihania kankaita.

  ReplyDelete
 2. Kivat haalarit! Tarttis kanssa tilata noita nimilappuja... Ja kivoja kankaita on löytynyt!

  ReplyDelete
 3. Söpö poju ja ihanat haalarit :).
  Triteksille tahtois myös, viimes ku tre suunnal kävin, niin oltiin vk.lop. ja la paikka kiinni :(.

  ReplyDelete
 4. Kiitos! Triteks ei tosiaan tuottanut pettymystä, trikoot maksoi n. 8e/kg ja tuo bambufleece/collegekin vain 8e/m! Samaisia Nanson kuviotrikoita myytiin täällä eräässä kangaskaupassa 23e/kg...

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!