16/06/2010

Muffinssitunika ja muuta

No pääsin lähes samantien taas vauhtiin edellisen postauksen jälkeen. Ottobren Teekannutunika 4/2007-kaavalla ompelin tytölle hihattoman tunikan. Leikkasin hihatikin, mutta päätin jättää ne pois, ja näin tämä on aika kiva. Sininen interlocktrikoo on Jättirätistä, resori Eurokankaasta. Applikaation kankaat tilkkuja. Itseasiassa tuo vaaleanpunainen kangas taitaa olla tytön vanhasta rikkinäisestä bodysta, jos oikein muistan.


Muffinssiin oli aikomus ommella nonparelleja, eli pieniä lasihelmiä tähän tapaan. Mutta mulla ei ollutkaan tarpeeksi ohutta neulaa, että olisi mahtunut helmen läpi.


Ottobre 3/10 Velourhousut-kaavaa muokkaamalla syntyi pojalle housut. Näissä on kasvunvaraakin sopivasti. Vaaleansininen college Eurokankaasta, resori Myllymuksuilta.

Taakse tuli kantattu sauma, joka vaan näkyy kuvassa kovin huonosti.


7 comments:

 1. Kiva tunika ja ihanan pirteitä kuvia!

  ReplyDelete
 2. Taitaa molemmilla lapsukaisilla olla meno päällä :).
  Ihania kuvia ja kivat ompelukset.

  ReplyDelete
 3. Ihana tunika tosiaan. Ja onpas teidän pikkuherra jo iso mies kun istua tököttää noin tukevasti! :)

  ReplyDelete
 4. Voi vitsit kuinka kiva tuo tunika on! Ja nimenomaan hihattomana! ♥ Täytyy varmaan tehdä lisää noita muffinssi-juttuja kun tuo sinun on niin ihana. :) Teidän lapset on niin suloisia!

  ReplyDelete
 5. Kiitos kaikille. Meno päällä on lapsilla, isompi haluaisi olla koko ajan ulkona, ei ehtis sisälle edes syömään ja pienemmällä olis jo kova kiire liikkumaan, mutta vielä ei ihan onnistu eteenpäin pääsy. =)

  ReplyDelete
 6. Kylläpäs onkin kiva toi tunika tuolla lailla hihattomana. Täytynee itsekin testata. Itse asiassa joskus sitä mietinkin, että pitäiskö kokeilla, mutta sit se näköjään unohtui.

  ReplyDelete
 7. Ihana tunika :)! Tämä pitää panna korvan taa. Kivan mallisia hihattomia tarvitsee niin kesällä kuin talvellakin. Oikein kivat pöksytkin!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!