02/06/2010

Kevätjuhlat

Eilen oli tytön ensimmäiset kevätjuhlat kerhossa. Esitys meni hienosti vaikka kovasti jännittikin. Juhliin pikaompelin mekon. Kaava on Ottobre 1/08 Jigsaw-liivihame. Oli taas mallia superleveä, joten jouduin kaventamaan reilusti. Kangas on Hilcon, aivan ihanaa 'kerros' kangasta.

 

Kerhonohjaajille tein kangaskassit ja itsellekin yhden. Ovat kaupan muovipussin mallisia, täällä tarkemmin ohjeita. Kerhonohjaajien kasseista en muistanut ottaa kuvaa, niihin kirjoin yläaukon alapuolelle etunimen ensimmäisen kirjaimen ja sydämet. Kuvassa siis oma kappaleeni, joka on hieman kaupankasseja pienempi.

6 comments:

 1. Onpa kivan näköinen ja hyvät ohjeet! Pitäisi joskus kokeilla...

  ReplyDelete
 2. Onpas kivoja! Luulen et blogilista tarvii päivittää et saa sen uuden nimen näkymään. Hyva kun huomasit! :) Päivitän samantien sun uuden nimen.

  ReplyDelete
 3. Kiitos! Kätevän kokoisia kasseja ovat, kulkee nyt koko ajan käsilaukussa mukana. NorppaStiina: vaihdoin sun blogin nimen, siellä olikin rename kohta, ei tarvinnut kokonaan uudestaan linkittää. =)

  ReplyDelete
 4. Soma mekko :)! Makeat värit! Ja noita kangaskasseja pitäisi ryhdistäytyä itsekin tekemään... Tässä sinun omassasi on ihana kuosi!

  ReplyDelete
 5. Mulla on jo pidempään ollut 'listalla' toi 'muovikassi'.. tosi kiva toi sun kassi kyllä!! :)

  -Ellu

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!