13/05/2010

Vihdoinkin jotain valmista!

Pojalle tein pitkähihaisen paidan. Keltainen joustotrikoo on mukavan jämäkkää ja tykkään tuosta väriyhdistelmästäkin. Ihan hyvä kaavakin on, ehkä hiukan pituutta saisi ottaa pois. Pääntieresorin tein ensimmäistä kertaa niin, että saumuroin kaksinkertaisen resorin kiinni ja sitten tikkasin saumanvaran kiinni. Ihan kiva kaulus tulee tuollakin tavalla, eikä tarvii kaksoisneulan kanssa sählätä.

 

Kaava: Ottobre 1/10 Pinaattipaita 80cm.
Joustotrikoo ja resori Eurokankaasta.


Shortsit samalla kaavalla kuin nämä. Nämä ovat vähän paksumpaa interlocktrikoota (Jättirätistä). Lahkeisiin päädyin laittamaan resoria tuomaan vähän väriä, alkuperäisessä kaavassa lahkeet huolitellaan rullapäärmeellä, mutta tää on sen verran paksumpaa kangasta ettei olisi tullut nättiä. Pidensin myös lahkeita.


Ottobre 3/10 kaavalla tehty lätsä. Hiukan tarvii kaavaa muokkailla, mutta kivan näköinen tuosta tuli. Kangas on kirppari löytö. Mutta arvaatteko mitä? Tyttö hävitti sen samantien, kun oli valmis. Vähänkö harmitti! Täytyy seuraavalla kauppakäynnillä kysäistä onko tallessa kaupan löytötavaroissa, kun sinne ilmeisesti sen hävitti. Ekaa kertaa vieläpä päässä... 


2 comments:

  1. Onpas kivan mallinen tuo pinaattipaita! Ja ihanat värit! Harmistus sentään lakin katoamista :( . Toivottavasti löytyy vielä :)!

    ReplyDelete
  2. Toivottavasti lätsä löytyi! Näyttää kyllä tosi kivalta.

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!