25/05/2010

Sekalaisia aikaansaannoksia

Ottobren ilmaiskaavalla (pdf) tein harjoituskappaleen. Tää on kiva, joten varmaan teen toisenkin eri kankaista vaan. Harjoituskappaleeseen käytin vanhaa kirpparilta ostettua lakanaa.Tämä on kuitenkin pikkasen liian pieni (minkä saa siitä että hutiloi kankaita leikatessa, eikä myöskään sillitä niitä etukäteen...)


Tytön pikkurattaat ovat jo pitkään olleet rikki. Entinen kangas oli kulunut puhki tuosta edestä (kuten ilmeisesti tämän tyyppisissä rattaissa aika usein käy...) No nyt sain vihdoinkin aikaan tehdä niihin uuden istuimen. Muutaman ajatusvirheen ja sauman purkauksen se vaati tällä(kin) kertaa.


Ja paljon lisää shortseja, sama Ottobre 3/07 kaava. Ei sentään kaikki tytön käyttöön, vaan osa lähtee siskontytölle. Kovassa käytössä ovat edelliset jo olleet ja vaatteet likastuu niin nopeasti näin kesällä, ei toivoakaan että vaatteet menisi kaksi päivää, kun usein saman päivän aikanakin joudutaan vaihtaan vaatteita.


Turkoosi raitakangas on Jättirätistä. Keltaiset shortsit on tehty kirpparilta ostetusta joustofrotee mekosta, joka oli minulle liian pieni (harmi!).Sininen trikoo ja perhosen kangas Jättirätistä jälleen.


Perhosesta tuli ihana ja samaisesta kankaasta on t-paita valmiiksi leikattuna. Kukkasesta tuli vähän isompi kuin mitä olin ajatellut, mutta haittaneeko tuo...3 comments:

 1. Oletpas ollut ahkera, niin paljon valmista! Kätevän näköinen tuo istuinosa rattaissa. Ja kaunis tuo alimmainen kukka-aplikaatio!

  ReplyDelete
 2. Edelleen toi lätsä on vaan niin ihana!
  Ja onkos nää nyt sillä shortsikaavalla tehtyjä mistä kerroit? Mullakin ois tuo lehti, pitänee varmaan kaava piirtää.

  ReplyDelete
 3. Kiitos! Täytyy tosiaan tehdä sopivan kokoinen silitetyistä kankaista... ;) Nää on just niitä shortseja, niin nopeita tehdä!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!