19/05/2010

Huh, hellettä!

Viikonloppuna valmistui lisää kesävaatetta tytölle. Sen verran on tullut tehtyä 110cm vaatteita, että kokolaput loppuivat, joten piti sitten tehdä ilman. Täytyy tehdä taas tilaus.

Jättirätin ohuesta trikoosta valmistui t-paita tytölle. Kaava on Ottobre 3/09 Rosalind t-paita. Alkuperäisestä ohjeesta poiketen ompelin hihoihin nurjalle puolelle leveää kumpparia, kun kumilankaa ei ollutkaan. Pääntiehen tein kuminauhakujan, kun en millään jaksanut ruveta resoria ompelemaan. Kiva tuli näinkin.


Ja lisää shortseja Ottobre 3/07 kaavalla. Raidalliset jäävät tytölle, vaaleanpunaiset Little Miss-applikaatiolla lähtevät siskontytölle (jos kelpuuttaa, neidillä on ilmeisesti kova hamekausi meneillään). Raitatrikoo Eurokankaan palalaarista, vaaleanpunaiset Jättirätin interlocktrikoota. Alla vielä lähempää kuva applikaatiosta, jonka kangas on Jättirätistä. Siskontyttö on varsinainen papupata, joten Little Miss Chatterbox applikaatio sopii  hänelle loistavasti!


Lukijoitakin on tullut lisää, ihanaa! On hauskaa, että täällä käy joku muukin kuin minä itse, vaikka alunperin aloitinkin tämän ihan muuten vaan itseäni varten.

2 comments:

  1. Papupadalla on shortsit jalassa saman tien kun on pyykin jaljilta ehtinyt kuivua... Eli kayttoa on jo ehtinyt tulla runsaasti!

    ReplyDelete
  2. Hauska papupata-idea. :) Tuon taidan kyllä kopioida, kun mulla kerta tuota samaa kangastakin on. Ja meillä on kans yks neiti papupata.

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!