11/04/2010

Viikon saldo

Ompelin itselleni tunikan, josta tuli jopa käyttökelpoinen, itseasiassa tykkään tosi paljon. Tätä ennen olen ihan muutamia trikoisia puolihameita itselleni ommellut, mutta itselle ompelemisesta vois jopa innostua.  


Kaava on Ottobre Woman 5/09 Bohemian tunika. On muuten helppo ja nopea kaava! Olen nyt mielessä pyöritellyt imetyspaidan tekoa, talvella ei ole niinkään ollut tarvetta, mutta kesäksi kaipaisin kyllä imetys t-paitoja. Onko kellään vinkata hyväksi todettua kaavaa vai pitääkö vaan soveltaa? Kankaat olis valmiina.

  Tällaiset potkarit tuli tänään iltapäivällä tehtyä. Ei tullut niin kivat kuin mitä etukäteen ajattelin. Applikaatio meni vähän niin ja näin, madosta tuli jotenkin suttuinen. Raitakangas ei ehkä ollut sittenkään hyvä valinta. Mutta kelpaavat kyllä käyttöön.

 
Ruskea kangas on ohutta joustavaa trikoota Eurokankaan palalaarista, resori Myllymuksuilta, olkapäillä Kam-nepit. Mato ja jalanpohjat tilkuista.

6 comments:

 1. Kiva tunika! Itselle ei olekaan hetkeen tullut tehtyä mitään, ehkä jo kohta olisi aika...

  ReplyDelete
 2. Ihan mieletön tunika! Itselle pitäisi kyllä joskus tehdä jotain, kun tykkäisin myös juuri tuollaisesta a-linjaisesta mallista (lue: peittää sopivasti oikeasta paikkaa) ;)
  Ja ihana tuon potkareissa olevan madon ilme :)

  ReplyDelete
 3. Ihanat potkuhousut ja tuossa alempana myös! Tosi nameja :)

  ReplyDelete
 4. Olis kiva tosiaan tehdä itsellekin joskus, aina tulee tehtyä vaan lapsille. Tahtoo tuollaisen tunikan myös :) Ja hanat värit noissa potkareissa.

  ReplyDelete
 5. Miusta nuo potkuhousut on vallan ihanat!

  ReplyDelete
 6. Kiitos, tunikat on kyllä ahkerasti olleet käytössä ja tykkään paljon!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!