19/04/2010

Onnistumisia ja epäonnistumisia

Tein toisenkin tunikan samalla kaavalla kuin edellisen postauksen tunika. Kangas on Jättirätin palalaarista, maksoi 4€, eipä tullut tunikalle paljoa hintaa. 

 

Ja sitten se imetyspaita... Muokkasin Ottobre woman t-paidan kaavaa, niin että edessä on poikkileikkaus, ihan ok tästä tuli mallin puolesta, muutama muokkaus vielä pitää tehdä. Mutta tuo kangas! Se ei innosta sittenkään. Puhumattakaan tuosta vaaleasta resorista, en tiedä mitä ajattelin kun sellaisen laitin siihen, näyttää ihan hirveältä. Kotioloissa tää nyt menee, olkoot harjoituskappale. Kangas on Jättirätistä ja kaupassa jo pohdin että otanko vai enkö. Olis pitänyt olla ottamatta.


Siitä on jo aikaa, kun tämän kesämekon tein tytölle. Loppu tulos on ihan ok, mutta kyllä tätä sitten Tehtiinkin! Rypytyksen kanssa taistelin aikani ja saumaa tuli purettua useampaan otteeseen. Sain tuohon eteen muutaman pienen reiänkin aikaan siinä samalla, kun kangas on niin ohutta.  No kelpaa kuitenkin 'rönttä'mekoksi kesään. Ekaa kertaa huolittelin pääntien ja hihansuut samalla kankaalla. Kivan ohuet tulee, mutta eivät kyllä jousta samalla tavalla kuin resori, varmasti joustavan trikoon kanssa onnistuisi paremmin. Kaava: Ottobre. Kangas: Jättirätti.


1 comment:

  1. En ole moneen viikkoon käynyt kurkkimassa - oletpa ollut ahkera! Ja tosi hienoja tuotoksia, etenkin noi kaikki tunikat.

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!