12/03/2010

Norsupaita

Koneet temppuilee vielä vähän, mutta sain kuitenkin jotain valmiiksi. ;)

T-paita on Eurokankaan joustavaa trikoota, resorit myös Eurokankaasta. Applikointi on Nanson trikoota ja norsun silmä on itsetekemä Fimo-nappi. Kaava: Ottobres, 92cm. Paidan piti mennä ystävälle lahjaksi, mutta muutama epäonnistunut kohta jäi harmittamaan, etten halua tätä lahjaksi antaa, eli ei muuta kuin uutta kehiin! Ehkä sitä on turhan kriittinen omista tekeleistään, mutta jos lahjaksi menee niin haluan että on oikein siistiä jälkeä, siellä nurjalla puolella myös. ;)

Harmittavaa vaan, että ompeluaikaa ei juurikaan ole, pää on kyllä täynnä ideoita vailla toteutusta. Poika kun nukkuu kolmen vartin päiväunia, niin sinä aikana ei paljoa muuta ehdi kuin levittää kankaat ja langoittaa koneet. Täytyy yrittää järjestää aikaa ompeluille miehen vapaapäivinä.

5 comments:

 1. Kaunis paita ja hyvät värit! Minäkin olen aivan mahdottoman kriittinen omia tekemisiä kohtaan, ja varsinkin jos annan lahjaksi. Pienimmätkin viat pitää korjata ja sen takia monesti aika nysväämistä...

  ReplyDelete
 2. Minuakin vaivaa yleinsä joka vaateessa jokin kohta (aloittelija kun vasta olen niin näitä kohtia riittää) lahjoja en montaa ole vielä tehnyt, mutta niissä ne virheet häiritsee vielä enemmän...

  Lisää ompeluaikaa tilattaisiin myös tänne.

  ReplyDelete
 3. Kiitos. =) Ompeluaikaa onneksi järjestyi nyt viikonloppuna. Olipas ihana keskeytyksettä ommella, sainkin paljon aikaa, niistä sitten ensi viikolla juttua.

  ReplyDelete
 4. Tulin vastavierailulle. Tosi kiva t-paita!

  Mullakin kyllä on niin, että lahjaksi antaessa sitä ärsyttää ne pienimmätkin epäkohdat, vaikka lahjansaaja tuskin edes huomais jokaista hyppytikkiä :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!