25/01/2010

Nanson paidasta hame

Löysin keväällä kirppikseltä Nanson joustofroteisen paidan. Paita oli kokoa XS, aivan liian pieni itselleni, pakko oli kuitenkin ostaa eurolla, kun tuo kangas on niin ihanaa. Kuvasta ei varmaan näe, että raitojen vieressä on pienen pieniä sydämiä. Jonkun aikaa se sitten ehtikin lojua ennen kuin sain siitä jotain aikaan.


Ei muuta kun sakset esiin! Alaosa oli just sopivan kokoinen puolihameeksi. Vyötärölle päädyin laittamaan resorin, jotta hameeseen tuli vähän lisää pituutta.

Meinasin jo lähteä kangasostoksille ja kokeilla onneani paidan ompelussa, kun sitä en vielä ole tehnyt (kaavat on valmiina kyllä). Mutta sitten muistinkin, että IsoSiskolla on vaatekaapissaan jostain syystä kaksi oranssia trikoopaitaa. Otin niistä siistimmän ja applikoin siihen kolme sydäntä ylijäämästä kankaasta. Tuosta oranssista paidasta tuli aina vaan suhjusia kuvia... Mutta tykkään tosi paljon näistä ja miten helppoa ja nopeaa! Täytyykin nyt kirpparilla pitää silmät auki jos löytyy kivan kuosisia olkaintoppeja niin saadaan edullisesti hameita leggingsien kanssa käytettäväksi ja tietty kesäksi!

2 comments:

Kiitos kommentistasi!