20/01/2010

Leijona potkaritOttobre 5/06 kaavalla tein velourista puolipotkarit pojalle. Kavensin kaavaa aika reilusti, olisi muuten tullut melkoiset pussihousut! Lahkeet on vielä pikkasen pitkät, nämä on kokoa 68cm. Taakse applikoin leijonan, joka on jämiä tästä Finlaysonin kankaasta. Se oli muuten ainoa eläin kankaassa joka ei jää toisen eläimen alle, helpompi niin, ei ollut valinnan vaikeutta.

 


Blogin taustan vaihdoin, kun kyllästyin edelliseen ja sen lataaminen kesti aina hirmu kauan. Edelleen bloggeri temppuilee niin, että välillä tuosta reunavalikosta puuttuu blogilinkit ja tuo laskuri. Voi tietysti olla että vika on käyttäjässä... No nyt on kuitenkin laskuri taas nollassa kun vaihdoin sen toiseen, kun se ei tosiaan näkynyt. Joten eikun klikkailemaan taas =)

3 comments:

 1. Ihanat pökät!
  Tuon laskurin taustan olis saanut vaihdettua. Laitoin s-postia sinne mistä olin sen hakenut ja sen taustan sai vaihdettua heidän avustuksellaan niin, ettei kävijämäärä hävinnyt. Onko sulla muistissa paljonk kävijöitä oli? Laita sinne spostia ja kysy jos se onnistuu vielä (osoite löytyy muistaakseni heidän sivuiltaan).

  ReplyDelete
 2. Suloiset potkarit ja aivan syötävän suloinen pikkumies!!

  ReplyDelete
 3. Kiitos!

  Annoin nyt sitten laskurin olla, ei se niin väliä... Enpä kuitenkaan ihan heti lähde uudestaan taustaa vaihtamaan... ;)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!