02/01/2010

Joulu vietetty ja lahjat saa vihdoin paljastaa!

Siskon lapset saivat kummatkin collegehousut.Housut ja muut joululahjat teinkin jo aiemmin syksyllä, ennen vauvan syntymää.

Ostin syksyllä kuusi eläin piparimuottia Ikeasta: hirvi, orava, karhu, kettu, siili ja etana. Mainioita hyödyntää myös kankaanpainannassa. =)


Isoveljen lapset saivat myös pehmeät paketit jouluna. Heidän pieni vauva sai norsuhaalarit. Haalari on tehty Ottobre 6/07 kaavalla, kokoa 74cm, joten eivät ihan heti pääse käyttöön. Haalarit on tehty ruskeasta Eurokankaan collegekangasta, alavara ja elefantti Eurokankaasta aikoinani ostamaa trikoota.

Norsun korva on tuollainen irtonainen 'läppä'. Haalarien kiinnitys on jälleen kerran kam-nepeillä, ne vaan on niin käteviä (joskin välillä vähän turhan tiukkia)! Sivusaumaan laitin Iinulta tilaamaani Farbenmix-tähtinauhaa.


Veljen tyttö sai sitten söpön tiputunikan.

Tipun idean sain ihanaisesta Pumpulia ja Pellavaa blogista, kiitos.

Kiinnitys oli samanlaisesti kam-nepeillä ja sivussa Farbenmixin punahilkka nauhaa (nauhan toisella puolella vaanii iso paha susi, hui!).

Joulupaketteihin tuli myös jokaiselle heijastin. Tiimarin huopakankaasta leikkasin kuvioita ja liimasin niihin molemmille puolille heijastinnauhaa. toivottavasti liimaus kestää niissä!Hyvää uutta vuotta kaikille lukijoille!

6 comments:

 1. Voi miten olet ollut ahkera !
  Hyvää alkanutta vuotta sinulle ja perheellesi, t. mummu

  ReplyDelete
 2. housut molemmilla ahkerassa kaytossa - kiitos! ja kruunuheijastin piti kiinnittaa tanaankin heti aamulla neidin yopukuun...
  eli kiitos lahjojen saajilta!

  ReplyDelete
 3. Oi että miten ihania joululahjoja olet ahkeroinut! Oletkin yllätystaitava aplikoimaan, ei ihan joka pulliaisella pysy singerin neulat noin hyvin polullaan! Heijastinidean taidan nyysiä...terkuin nimimerkki: jo noin 5 heijastinta bussin penkkien väliin tänä talvena hukannut Suvi. :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos kaikille. Itsetehdyn antaminen on mielstäni paljon mukavampaa kuin ostetun lahjan. Sitä jännittääkin enemmän, kun saa sitten kuulla mitä lahjansaajat tykkäsivät!

  Suvi: sellaiset perinteiset kovat heijastimet jäi mulla kans aina bussin penkin väliin ja sitten irtosivat. Veikkaisin että nuo eivät niin helpolla jää kiinni mihinkään.

  ReplyDelete
 5. Voi kuinka ihania olet tehnyt! Mulla oli sama jännitys lahjojen suhteen kuin sullakin jouluaattona. Toisaalta oli hyvä mieli antaa jotain itse rakkaudella tehtyä. :) Tuo tipumekko on aivan ihana! Hyvä vinkki noiden piparimuottien käyttö. Täytyykin lähettää äiti käymään ikeassa kun meillä päin ei sellaista ole... ;)

  ReplyDelete
 6. Hienoja aplikointeja ja hyvä keksintö hyödyntää muotteja :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!