16/01/2010

Huhuu!Ja pöllöt jatkaa valtaustaan...

Housujen käyttö on siitä ongelmallista, että sitten tarvitsee olla erikseen sukat. Ja ne ei sitten millään pysy jalassa! Potkarit ovat helpompia ja nopeampia pukea. Suurin osa pojan alaosista ovat kuitenkin terättömiä, joten eikun ompelemaan.

Kaava on sama kuin mitä norsuhaalareissa, eli Ottobre 6/07, koko 68cm. Muokkasin vain lahjetta niin, että otin puolipotkarien kaavasta jalkaterät ja yhdistin haalariin. Haalari on Eurokankaan ruskeaa collegekangasta, alavara taas täältä tilaamani puuvillakangasta. Kiinnitys kam-nepeillä.Sitten vielä loppuun pitää laittaa kuva puolatelineestäni, jonka isäni teki joululahjaksi. Aivan loistavaa että puolat pysyy vihdoinkin hyvässä järjestyksessä! Alla on muuten pala nahkaa joten ei pääse liuskahtamaan pöydältä, fiksua.

3 comments:

  1. Voi kuinka suloinen! Tuo alavaran kangas näyttää herkulliselta!

    ReplyDelete
  2. Se on muuten ihanan värikästä kangasta. Ekan kerran kun näin tuon kankaan totesin että se on just se kangas mitä olin etsinyt Pikku-Ukon haalarin. No just siinä kohtaa ei ollut ylimääräistä rahaa, joten tilaaminen venyi. Sitten kun sain vihdoinkin tilattua kangasta sitä ei ollut jäljellä kuin 50cm, eikä lisää ollut tulossa, vähänkö harmitti. No siitä ei sitten haalaria saanut, mutta pakko oli siltikin ostaa se puoli metriä. Harmittaa kun kangas meni osittain hukkaan kun kämmäsin sellaiset tossukat aivan totaalisesti... :/ Ja haalarin teinkin sitten finlaysonin kankaasta.

    ReplyDelete
  3. Mummu tilasi ukilta semmoisen puolatelineen jonka olit saanut lahjaksi. Näytti oikein kätevältä ja mulla aina puolat sotkussa, kiitos vinkistä !

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!