10/01/2010

Ei pöllömpää

 Ristiäisiä vietettiin viime sunnuntaina ja poika sai päälleen syksyllä tekemäni pöllö-liivin. Aika söpönen on! Ohje tähän pöllö rivistöön löytyi täältä (linkki menee ravelryyn). Ohjeesta nappasin ainoastaan tuon pöllörivin, muuten malli on omasta päästä.


Pääntiessä ja hihoissa on i-cord, eli tuubireunus. Linkin takaa löytyy oikein helppo ohje sen toteuttamiseksi. Ensin kyllä neuloin joustinneuletta pääntiehen, mutta pääntiestä tuli aivan liian pieni, joten eikun purkuhommiin (jota näin omaa mallia toteuttaessa tuli tehtyä aika paljon...) ja eikun netistä etsimään toista vaihtoehtoa reunaan. Mutta lopputulos miellytti ja onneksi mahtui pojalle! Ja väri on tuollainen tumma, niin kuin ekassa kuvassa, ei halju niin kuin tuossa alla.

Tällä hetkellä työn alla on lähinnä vaippoja. Ne ei vaan innosta, joten olen myös etsiskellyt edullisia käytettyjä vaippoja netistä. Lähinnä olen tsi-vaippoja etsinyt, kun ne tietty on vielä edullisempia kuin ostovaipat, mutta yleensä yhtä hyviä! Jos jollain nurkissa pyörii ylimääräisenä m-kokoisia sisävaippoja niin saa tarjota tätäkin kautta. ;)

1 comment:

  1. Voi kuinka ihana! Tuo pöllö rivistö on aivan ihana!!! Olen melko surkea neuloja mutta tälläiset jutut saa aina mulle sellaisen tunteen, et pitäiskös koittaa itsekin. :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!