10/12/2009

Uuden nuken uudet vaatteet

IsoSisko sai vauvan tulon myötä uuden nuken. Muutaman uuden vaatteen ehdin nukelle ommella ennen vauvan syntymää ja ne hän sai samassa paketissa. Vaatteiden kaavat (Suuri Käsityölehti 11-12/2003) ovat alkujaan BabyBornille mitoitettu, hiukan niitä muokkailin, jotta sopivat Roosa-nukelle.

College asu ja pipo
jonka alla tietysti vaippa.

Paita ja puolihame

Fleece liivihame ja housut
Tossut

Nukenvaatteita on hurjan hauska ommella, etenkin kun ei ole liian tarkka asioiden suhteen. Vinot saumat, istuvuus, 'väärän' väriset langat eivät ole ihan niin tärkeitä, kuin käyttövaatteita tehdessä. Kunhan vaate on päällisinpuolin hyvän näköinen niin mulle kelpaa ja niin on myös kelvannut IsoSiskolle.

Tämä nukke sai sentään 'oikean' nimen, sillä nukke joka IsoSiskolla oli jo ennestään, on nimeltään Kangasnukke. Tämä nukke sai siis nimekseen Roosa. Ei liene kuitenkaan sattumaa, että IsoSiskon saman ikäisellä serkulla on myös Roosa-nukke... Onneksi serkku ei pahastunut, vaan päinvastoin ajatteli että on aivan ihmeellistä, että IsoSiskon nuken nimi on sama kuin hänen nuken!

1 comment:

  1. Hienoja nukenvaatteita olet sinäkin tehnyt :) Tuo Fleesemekko on tosi kivan näköinen. Mäkin mietin että vaippoja vois tehdä, mutta eipä niillä taida olla kiirettä..

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!