23/10/2009

Sisätäyttiksiä ja muuta vaipatinta

Nyt niitä sitten on vihdoin valmistunut. Nämä on S-kokoisia Mummut-sisätäyttövaippoja, hieman kyllä muutin kaavaa. Kaikki yksiväriset sinertävät vaipat ovat veljeni vanhoista t-paidoista tehtyjä, loput oli sitten ihan uusia kankaita kangasvarastosta.

Sisäpintana coolmaxia tai kuivaliinaneulosta. Kahdessa on microfleece, kun edellä mainitut loppuivat kesken. Esikoisen iho ei fleecestä tykännyt, katsotaan miten tämän toisen kanssa käy.

Muutamia applikointeja jaksoin tehdä, harmi vaan että ovat sisävaippoja, joten applikoinnit jäävät piiloon. No niitä voi ihastell kun narulla kuivuvat. =) Ja paidoissakaan ei ollut kuin tuossa yhdessä plus-merkki jota pystyi hyödyntämään. Muutamaan imuun laitin kuosikangasta, ihan vaan silmän iloksi. Imuissa on käytetty vanhaa pyyhettä, Jyskin bambupyyhkeitä joita ostin monta vuotta sitten alesta, bambuhamppucollegea ja lakanakangasta.

Myllymuksujen tummanruskeasta merinovillaneuloksesta tein Irmeliinin villahousut. Nyt harmittaa etten tehnyt niistä pitkälahkeisia, kun tuohon joutuu nyt sitten housut kuitenkin laittamaan päälle. Noh, ens kerralla sitten, kunhan ensin näen miten hyvin toimivat. Haara on 3-kertaista neulosta, lahkeet 2-kertaista. Seuraavaksi ajattelin kyllä kokeilla vanhan villapaidan tekemistä villahousuiksi. Kirpparilta tuli jo ostettua iso villapaita, joka on 100% lampaan villaa, vieläpä käsinpesu merkinnällä. Ja maksoi huimat 0.50€!

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi!