24/09/2009

Pipovillitys jatkuu...

Pipoja on kiva saumurilla huristaa, kun tulee niin nopeasti valmista. Tähänkin pipoon tuli hurjat kolme saumaa ja ei muuta kuin ohuesta trikoonauhasta solmut kulmiin ja voila!

Tässä tytölle tekemäni syksy/talvi pipo. Lanka oli jotain löytölankaa kaapista, mutta paksua kuitenkin ja sopii kuin nappi uuteen harmaa/lila välikausihaalariin. Ohje löytyi Ravelrystä, Jester hat. Tämä oli älyttömän nopea tehdä, muutamassa tunnissa valmistui. Siskon pojalle valmistui samanmoinen, mutta eri värisenä. Siitä en kuitenkaan muistanut kuvaa ottaa ennen kuin lähti jo postin mukana.

Aviatrix hat, ohje löytyi myös Ravelrystä. Tämän piti tulla siskon pojalle, mutta siitä tuli aivan liian pieni, joten jää kaappiin odottamaan jotain toista käyttäjää. Alla on myös pipo jonka piti tulla samaiselle pojalle, mutta kun siitäkin tuli liian pieni. Täytyy nyt sanoa, että siskon pojalla on pikkasen ikäisiään isompi pää, että vika ei ole pelkästään mun arviointikyvyssä. ;) Selvitin tietty vasta pipot tehtyäni hänen päänympäryksen... Pöllöpipon ohje on omasta päästä, paitsi pöllörivistöön löysin ohjeet Ravelrystä.

Ja vielä loppuun vähän lisä pöllötystä. Kesän lopulla tein tämän hääkortin, tuli aika hauska. Oli muuten mukava pitkästä aikaa vähän askarrella.

3 comments:

  1. hienoja koevedoksia siskon pojan piposta... siita sopivankokoisesta tulikin taydellinen.

    ReplyDelete
  2. Tulin vastavierailulle ja mukavia juttuja löysinkin, mm. hieno kokoelma pipoja!

    Onnea uudelle blogille!

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!