31/07/2009

Peitto pohdintoja...

Esikoiselle tein aikoinaan kolme erilaista peittoa vauva-ajaksi. Yksi virkattu peitto, joka kulki mukana vaunuissa, leikkimatto ja pinnasänkyyn päiväpeitto. Ja nyt olenkin pohtinut, että mitäs nyt kun nämä ovat kaikki tallessa ja varsin käyttökelpoisia, mutta kun tekisi mieli tehdä uudet, niin olenkohan ihan hullu???

Sen verran myönnän, että tulokkaalle olen kyllä aloittanut virkatun peiton tekemisen, kun edellisen värit ei enää nappaa. Alunperin piti tehdä kuusikulmaisia lappusia ja yhdistellä niistä peitto, mutta ne ei sitten lopulta ollutkaan kivoja (niistä taisikin kuvaa olla blogissa). Esikoisen peiton laput tuli enimmäkseen virkattua luennoilla, kun muistiinpanoja en kuitenkaan koskaan kirjoitellut.

Päiväpeitto taitaa mennä myös uusiksi, sillä edellisestä tuli ihan pikkuisen liian lyhyt ja iso pupu on vähäsen vinossa ja se häiritsi aikoinaan, kun alta jäi aina pikkasen lakanaa pilkottamaan. Niin varmasti nytkin häiritsisi. ;)

Eli jos leikkimatto sitten kelpaisi itselleni käytettynäkin, sillä vauvalla ei varmastikaan ole väliä onko se uusi vai ei? Leikkimatto/peitto oli muuten ihan ensimmäinen tilkkutyöni koskaan ja sen tein jo monta vuotta ennen kuin mistään vauvoista oli tietoakaan.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi!